IFA 2011: 3D-s YouTube érkezik a Samsung okostévéire

Balogh Csaba - 2011. szeptember 1. | 17:00 tv IFA 2011

A Samsung okostévés (közel)jövőképében még több alkalmazások, még több vizuális élmény és még több dimenzió szerepel.

Szponzorált hirdetések

A 6 éve a tévés piacot vezető Samsung az év elején mutatta be Smart TV plarformját, az IFA 2011-en pedig még egy löketet adtak a dolgoknak. A dél-koreai okostévékhez már 900 alkalmazás érhető el a Samsung App Store-ban, most pedig tovább bővítenék a lehetőségeket. Hamarosan már a CNBC, a Muzu.TV, a HealthClubTV és a BodyinBalance is elérhetők lesznek, ugyanakkor jelenleg is számos hasznos magyar tartalom (köztük például a Technet, a Nők Lapja Café, vagy éppen az Index alkalmazása) közül választhatnak a hazai felhasználók.

Samsung és egy kis Technet az IFA 2011-en

Samsung és egy kis Technet az IFA 2011-en


Az Explore 3D, az iparág első, Samsung által megteremtett 3D videó on-demand szolgáltatása az elindulása óta eltelt öt hónapban egyre népszerűbb – immáron 2 millió tartalmat tekintettek meg rajta világszerte, és a nézők hozzávetőleg fele Európából érkezett. Az elkövetkező egy hónapban a Samsung még több zenei videót, filmbemutatót és dokumentumfilmet tesz elérhetővé az Explore 3D szolgáltatáson belül, beleértve a Black Eyed Peas koncertfelvételét is.


Ehhez jön még a YouTube új, kifejezetten a Samsung Smart TV-kre optimalizált alkalmazása, melynek demó verziója a héten mutatkozik be. A több ezer 3D-tartalommal kecsegtető szolgáltatás még ebben az évben elérhető lesz a gyártó minden idei Smart TV-jén és Blu-ray lejátszóján. A YouTube 3D alkalmazásának kezelőfelülete direkt a nagyképernyős tévékre lett szabva. A szolgáltatás tartalmaz egy személyes profilt is, amely a felhasználóra szabott ajánlásokat ad a korábban megtekintett videók és keresőkifejezések alapján.
Új zászlóshajó a D8000-es sorozat élén

A Samsung az IFA 2011 mai napján bemutatta a D8000 sorozat legújabb és legnagyobb tagját, a 60 hüvelykes, azaz több mint másfél méteres (152 cm) képátlóval, ugyanakkor mindössze 1,5 cm vastag kerettel rendelkező 60D8000-et. A készülék a Samsung Smart Hub-on kívül beépített DVR-felvevővel is bír, így az élő adás megállítható, valamint a kiválasztott műsorok felvehetők és tetszés szerinti időben újranézhetők.

Szponzorált hirdetések

Olcsó Ultra HD Samsung tévé a hazai boltokban

A dél-koreai gyártó megkezdte eddigi legolcsóbb 4K televíziós készülékének magyarországi forgalmazását.

Olcsó Ultra HD Samsung tévé a hazai boltokban
Olcsó Ultra HD Samsung tévé a hazai boltokban

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Samsung
tv
IFA 2011
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "IFA 2011: 3D-s YouTube érkezik a Samsung okostévéire " című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál