Új frissítést kaptak a 2011-es Xperia készülékek

Horváth Balázs - 2012. augusztus 22. | 10:30

A frissítés a 4.0.4-es verziójú Ice Cream Sandwich új verzióját foglalja magában.

Szponzorált hirdetések

Az új androidos készülékek bemutatásakor, majd megjelenésekor mindig fontos tényező, hogy megkapják-e legalább a következő Android verziót, vagyis a tulajdonosok bízhatnak-e abban, hogy a telefonjuk élettartama kitolódik egy kicsit. A gyártók ennek megfelelően igyekszenek gyorsan tisztázni ezt a dolgot, ami persze nem mindig sikerül. Az Xperia készülékekkel kapcsolatban a Sony azonban már tavaly év vége felé egyértelművé tette, hogy a 2011-ben megjelent modellek mind megkapják az ICS-t.


A vállalat tartotta a szavát, meg is érkezett a készülékekre a 4.0.4, de máris egy új frissítéssel folytatják. Ezen a héten az Xperia arc, Xperia arc S, Xperia neo, Xperia neo V, Xperia mini, Xperia pro, Xperia active és Xperia ray kapják meg az Android Ice Cream Sandwich 4.0.4-es kiadásának frissítését (4.1.B.0.587-es build), ami további hibajavításokat, teljesítménynövelő funkciókat és egyéb apró fejlesztéseket fog tartalmazni.


Ezt követően az Xperia mini pro, Xperia neo L és Live with Walkman jönnek a sorban, ezen modellek frissítésére valamikor a következő hetekben lehet számítani. A frissítések megérkezése függ az országtól, azon belül is a készülék verziójától, illetve a szolgáltatóktól.

Akik már korábban ICS-re frissített, azok a telefonjukon kapnak értesítést a frissítésről, és azt over-the-air módon, azaz vezetékek használata nélkül a mobilhálózaton, vagy WiFi-n keresztül tudják letölteni. Akik Gingerbreadet használnak, azoknak mindenképpen a géphez kell csatlakoztatniuk telefonjukat és a PC Companion, vagy a Bridge for Mac szoftverekkel tudják elvégezni a frissítést.

Szponzorált hirdetések

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Új frissítést kaptak a 2011-es Xperia készülékek" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál