Jön a Draw Something a Nokia készülékekre

Horváth Balázs - 2012. augusztus 17. | 16:30 mobil

A Nokia és a Zynga megállapodásában a Windows Phone mobilok is szerepelnek.

Szponzorált hirdetések

Amekkora lelkesedéssel írtunk pár hónapja a rajzolós, Activity-szerű játékról, annyira gyorsan el is ült a vihar az alkalmazás körül. Pár nap után annyi ismerős bombázott bennünket a feladványokkal, hogy az összes felkérés elfogadása, azaz a rajzok kitalálása, majd újak alkotása órákat vett volna igénybe. A hirtelen sikert meglovagolva a facebookos játékok fejlesztőjeként ismert Zynga azonnal felvásárolta a Draw Something készítőit, az OMGPOP-ot.


A Zynga most szeretne ennél azért jóval többet kihozni a befektetéséből, így érthető módon újabb partnerek és platformok után nézett. Az legújabb megállapodás szerint a Draw Something és a Zynga Poker elkészül a Nokia érintőképernyős Asha modelljeire. Ezt megelőzte már egy másik üzlet is egyébként, amiben arról állapodott meg a két vállalat, hogy a Draw Something, illetve a Words With Friends alkalmazások megjelennek Windows Phone-alapú mobilokra is, azonban két hónapig kizárólag a Nokia Lumia modelljeire lesznek elérhetők.

Nokia Asha 305

Nokia Asha 305


A Nokia Asha készülékeinek (311, 306, 305) kiválasztása üzletileg megalapozottnak látszik, mivel a Symbian Series 40 rendszert használó mobilok a fejlődő országokban, ezen belül különösen Indiában rendkívül népszerűek. A jó választást a Nokia közleményében azzal erősíti meg, hogy január és április között a Nokia Store-ből letöltött alkalmazások 42 százaléka S40 alapú készülékre került, vagyis a Zynga ezzel az üzlettel egy csapásra 100 millió felhasználót ér majd el alkalmazásaival.

Szponzorált hirdetések

Úton a Windows Phone 7.8 a régi Lumiákra

Az elkövetkező két hétben minden felhasználó megkapja a frissítést.

Úton a Windows Phone 7.8 a régi Lumiákra
Úton a Windows Phone 7.8 a régi Lumiákra

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Jön a Draw Something a Nokia készülékekre" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál