Fotón a Samsung Galaxy Note II?

Váraljai Krisztián - 2012. augusztus 17. | 17:30 Android mobil pletyka

Már csak napok választanak el minket a hivatalos bejelentéstől, de a szivárgások nem állnak le.

Szponzorált hirdetések

Természetes, hogy egy-egy komolyabb eszköz bejelentése előtt rengeteg hamis, de néhány pontos adat, kép, vagy videó szivárog ki. Nincs ez máshogy a Galaxy Note II esetében sem.


Az augusztus 29-én bejelentésre kerülő óriástelefonról már két napja is mutattunk egy képet - pontosabban annak az előlapjáról. Azon a fotón viszont picit mintha más lenne a forma, mint a mai képkockán. Úgy gondoljuk, hogy a mai egészen hihetőnek tűnik, mivel a Samsung nyilvánvalóan a Galaxy S III-ban bevezetett stíluselemeket fogja itt is felhasználni.


De az is lehet, hogy ez csak a rajongóknak a gondolatmenete, és ezen elindulva készítették az alant látható, egyébként rendkívül hihető fotót. Ami a képről leszűrhető, az egyezni tűnik az eddig vélt információkkal, mely egy 5,5"-os méretű kijelzőt, és a fizikai gombok megtartását jelenti.

A készülék ezen kívül a Galaxy S III négymagos Exynos processzorát, és  12 megapixeles kamerát, és Android 4.1-es rendszert vonultathat fel.

Szponzorált hirdetések

FullHD fölé mehet a Samsung Galaxy S IV

A pletykák szerint új kijelzőket fejleszt a Samsung, melyek a pixelek elrendezése miatt 440ppi magasabb felbontással operálhat.

FullHD fölé mehet a Samsung Galaxy S IV
FullHD fölé mehet a Samsung Galaxy S IV

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Fotón a Samsung Galaxy Note II?" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál