A bejelentés napján indulhat az új iPhone előrendelése

Horváth Balázs - 2012. augusztus 14. | 13:30 Apple mobil pletyka

A híresztelések szerint egyetlen napot sem kell várni a szeptemberi bejelentést követően.

Szponzorált hirdetések

Úgy tűnik, hogy az újgenerációs Apple-mobil megjelenésével kapcsolatban az iMore lett a hiteles forrás, bár ez csak akkor lesz teljesen helytálló, ha beválnak a jóslataik. Mindenesetre ők jelezték előre az új iPhone szeptember 12-i bejelentését, amit egyébként tőlük független források is megerősítettek. Ezt az értesülésüket annyival fejelték meg, hogy az oldal munkatársai ugyanerre a napra teszik az előrendelések megnyílásának lehetőségét is.


A korábbi évek tapasztalataihoz képest ez előrelépés lenne, mert a bejelentést követően mindig várni kellett pár napot, míg a vásárlók valóban megrendelhették a készüléket. Ez 2010-ben az iPhone 4 esetében több volt egy hétnél, tavaly, az iPhone 4S bejelentése után viszont már csak három napot kellett kibírniuk az érdeklődőknek.

Az iMore további érdekes infókkal szolgált a nemzetközi bevezetéssel kapcsolatban is. A források szerint október 5-én indulhat meg a nemzetközi forgalmazás első hulláma, amit szeptember 21-én megelőz az Egyesült Államok plusz néhány nagyobb, fontosabb ország piaca. Ahogy az összes, meg nem erősített, Apple-el kapcsolatos híresztelést, ezt is érdemes fenntartásokkal fogadni, főleg úgy, hogy a szeptember 12-i bejelentés sem hivatalos egyelőre.

Szponzorált hirdetések

Zseniális paródia az új iPhone bejelentésekről

iPhone 5S, vagyis "same", ami annyit tesz, hogy "ugyanolyan". Ilyen, és ehhez hasonló poénokban lehet része annak, aki megtekinti a cikkben található videót, mely kíméletlenül rávilágít...

Zseniális paródia az új iPhone bejelentésekről
Zseniális paródia az új iPhone bejelentésekről

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Apple
mobil
pletyka
iPhone 5
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "A bejelentés napján indulhat az új iPhone előrendelése" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál