Augusztus 29-én mutatják be a Samsung Galaxy Note II-t

Váraljai Krisztián - 2012. augusztus 2. | 18:30 mobil tablet

Ahogy azt már korábban is sejteni lehetett, a berlini IFA rendezvényen leplezi le a Samsung az új Note-ot.

Szponzorált hirdetések

Pontosabban a saját, Unpacked névre keresztelt eseményén, mely az IFA városában, Berlinben lesz, a rendzvény előtt két nappal. Bár a Samsung nem mondta ki konkrétan, hogy mi lesz 2012 második Unpacked showjának tárgya, de eléggé egyértelmű, hogy a Note utódjáról van szó, hisz az első generáció is ott, és pont akkor lett leleplezve, 2011-ben.


Amit eddig tudunk a készülékről, hogy ugyanaz a négymagos Exynos fogja hajtani, ami a Galaxy S III-ban is van, ám az órajele 1,6 GHz lesz. A hátlapi kamera 12 megapixeles lehet, de egyes értesülések szerint „csak" az a 8 megapixeles szenzor lesz benne, ami az SGS III-ban is operál. A kijelző mérete 5,5", felbontása pedig 1280x720 lehet.


Bár a Note II-ről még egyelőre nem szivárgott ki semmilyen fotó vagy videó, a Samsung gondolatmenetét ismerve szinte biztos, hogy a Galaxy S III dizájnelemeit használják fel tervezéskor.

Szponzorált hirdetések

Ön se tudja abbahagyni a munkát?

Szüleink még szigorúan reggel nyolcra jártak dolgozni, és 5 környékén kezdhettek "élni", ügyeket intézni, vásárolni, gyereket nevelni, vagy netán pihenni. Ma már egyáltalán nem...

Ön se tudja abbahagyni a munkát?
Ön se tudja abbahagyni a munkát?

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Augusztus 29-én mutatják be a Samsung Galaxy Note II-t" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál