Ez már tényleg a végleges iPhone 5

Váraljai Krisztián - 2012. július 30. | 09:30 Apple mobil pletyka

Szinte kizárt, hogy ennyi különböző forrásból, ilyen tökéletesen egybevágjanak a kiszivárgott anyagok - ez nem lehet véletlen.

Szponzorált hirdetések

Az elmúlt hónapokban szinte minden héten volt valamilyen információ, kép, vagy esetleg videó a készülő, ám egyelőre még be nem jelentett iPhone 5-ről - vagy bármi is legyen a neve. Az ősszel bemutatásra kerülő következő generációs Apple okostelefonról most egy egész képsorozat készült, egy kínai, a gyártóhoz magát közelinek tartó forrásnak hála.


Az iLab Factory képein nem csak összerakott, hanem a darabokban lévő telefon is látható. Az apró részletekből is az derül ki, hogy a készülék valódi, mivel a 19-pines csatlakozó, és az alulra áthelyezett jack csatlakozó is stimmel.

A képméret 4,1" környékén lehet, de a felbontása ismeretlen, mivel szoftver nem volt a telefonon - nyilván azt az Apple csak belül teszteli.

Az alant látható képeken kívül további darabokért erre lehet fáradni.
Szponzorált hirdetések

Zseniális paródia az új iPhone bejelentésekről

iPhone 5S, vagyis "same", ami annyit tesz, hogy "ugyanolyan". Ilyen, és ehhez hasonló poénokban lehet része annak, aki megtekinti a cikkben található videót, mely kíméletlenül rávilágít...

Zseniális paródia az új iPhone bejelentésekről
Zseniális paródia az új iPhone bejelentésekről

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Apple
mobil
pletyka
iPhone 5
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Ez már tényleg a végleges iPhone 5" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál