hirdetés

A Reuters szerint is új csatlakozó lesz az iPhone-on

Váraljai Krisztián - 2012. július 23. | 17:30 Apple mobil pletyka

Az eddig kiszivárgott és képes is arról tanúskodnak, hogy a régi csatlakozót kikukázza az Apple.

Szponzorált hirdetések

Biztos komoly oka lehet, hogy az első iPhone-tól használt 30-pines csatlakozót kidobja a vállalat, hisz ezzel több ezer, jelenleg a piacon lévő kiegészítőt (pl.: dokkolót) tesznek értéktelenné.

A Reuters munkatársai - akik a cikkükben folyamatosan iPhone 5-ként hivatkoznak a következő Apple telefonra - biztos forrásból megtudták, hogy az új megoldásra azért volt szükség, hogy az eddig a készülék tetején pihenő, 3,5mm-es jack aljzatot alulra tegyék.


Egy másik pletyka szerint a kikapcsoló gomb is új helyet kap, méghozzá a készülék oldalán. Ez nagyban megkönnyítené a kezelést, szemben az alúra dobott jack csatlakozóval, mely sokak szerint csak nehezítené a készülék használatát.


A legfőbb kérdés viszont az, mi lesz a milliónyi kiegészítővel, amikkel cégek százai foglalkoznak. Valószínűleg nem bizonyos szintű átjárás a két csatoló között, de sok speciális kütyü esetében ez nem fog teljes megoldást jelenteni.

Szponzorált hirdetések

FullHD fölé mehet a Samsung Galaxy S IV

A pletykák szerint új kijelzőket fejleszt a Samsung, melyek a pixelek elrendezése miatt 440ppi magasabb felbontással operálhat.

FullHD fölé mehet a Samsung Galaxy S IV
FullHD fölé mehet a Samsung Galaxy S IV

- cikk vége -

Hozzászólások a(z) "A Reuters szerint is új csatlakozó lesz az iPhone-on" című cikkhez


hirdetés
hirdetés


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról