A Reuters szerint is új csatlakozó lesz az iPhone-on

Váraljai Krisztián - 2012. július 23. | 17:30 Apple mobil pletyka

Az eddig kiszivárgott és képes is arról tanúskodnak, hogy a régi csatlakozót kikukázza az Apple.

Szponzorált hirdetések

Biztos komoly oka lehet, hogy az első iPhone-tól használt 30-pines csatlakozót kidobja a vállalat, hisz ezzel több ezer, jelenleg a piacon lévő kiegészítőt (pl.: dokkolót) tesznek értéktelenné.

A Reuters munkatársai - akik a cikkükben folyamatosan iPhone 5-ként hivatkoznak a következő Apple telefonra - biztos forrásból megtudták, hogy az új megoldásra azért volt szükség, hogy az eddig a készülék tetején pihenő, 3,5mm-es jack aljzatot alulra tegyék.


Egy másik pletyka szerint a kikapcsoló gomb is új helyet kap, méghozzá a készülék oldalán. Ez nagyban megkönnyítené a kezelést, szemben az alúra dobott jack csatlakozóval, mely sokak szerint csak nehezítené a készülék használatát.


A legfőbb kérdés viszont az, mi lesz a milliónyi kiegészítővel, amikkel cégek százai foglalkoznak. Valószínűleg nem bizonyos szintű átjárás a két csatoló között, de sok speciális kütyü esetében ez nem fog teljes megoldást jelenteni.

Szponzorált hirdetések

Alma-fotók: nézd meg, úgysem hiszed el!

Bármilyen hihetetlen is, ezeket az elképesztő fényképeket bizony mind egytől egyig mobil készülékekkel fotózták. Magyar pályázót is díjaztak.

Alma-fotók: nézd meg, úgysem hiszed el!
Alma-fotók: nézd meg, úgysem hiszed el!

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Költözik a Technet és a Mobilport!

Hozzászólások a(z) "A Reuters szerint is új csatlakozó lesz az iPhone-on" című cikkhez