A Reuters szerint is új csatlakozó lesz az iPhone-on

Váraljai Krisztián - 2012. július 23. | 17:30 Apple mobil pletyka

Az eddig kiszivárgott és képes is arról tanúskodnak, hogy a régi csatlakozót kikukázza az Apple.

Szponzorált hirdetések

Biztos komoly oka lehet, hogy az első iPhone-tól használt 30-pines csatlakozót kidobja a vállalat, hisz ezzel több ezer, jelenleg a piacon lévő kiegészítőt (pl.: dokkolót) tesznek értéktelenné.

A Reuters munkatársai - akik a cikkükben folyamatosan iPhone 5-ként hivatkoznak a következő Apple telefonra - biztos forrásból megtudták, hogy az új megoldásra azért volt szükség, hogy az eddig a készülék tetején pihenő, 3,5mm-es jack aljzatot alulra tegyék.


Egy másik pletyka szerint a kikapcsoló gomb is új helyet kap, méghozzá a készülék oldalán. Ez nagyban megkönnyítené a kezelést, szemben az alúra dobott jack csatlakozóval, mely sokak szerint csak nehezítené a készülék használatát.


A legfőbb kérdés viszont az, mi lesz a milliónyi kiegészítővel, amikkel cégek százai foglalkoznak. Valószínűleg nem bizonyos szintű átjárás a két csatoló között, de sok speciális kütyü esetében ez nem fog teljes megoldást jelenteni.

Szponzorált hirdetések

Zseniális paródia az új iPhone bejelentésekről

iPhone 5S, vagyis "same", ami annyit tesz, hogy "ugyanolyan". Ilyen, és ehhez hasonló poénokban lehet része annak, aki megtekinti a cikkben található videót, mely kíméletlenül rávilágít...

Zseniális paródia az új iPhone bejelentésekről
Zseniális paródia az új iPhone bejelentésekről

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "A Reuters szerint is új csatlakozó lesz az iPhone-on" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál