Novemberben jöhet a Windows Phone 8

Váraljai Krisztián - 2012. július 20. | 15:30 mobil pletyka

A Windows 8 után nem sokkal jöhet a mobilos operációs rendszer is.

Szponzorált hirdetések

Tegnap kiderült, hogy pontosan mikor érkezik a Microsoft következő PC-s és táblagépes rendszere, a Windows 8, most pedig elindultak a pletykálgatások a Windows Phone 8-ról is, mellyel a mobilpiac meghódítására készül ismét a szoftveróriás.


A vegyes érzésekkel fogadott bemutatón nem árulták el, hogy mikor érkezik a WP8, mely sajnos nem lesz telepíthető az előző, Windows Phone 7-es eszközökre. A legújabb információk szerint viszont szeptemberben már RTM stádiumba kerül az új rendszer, mely a kiadásra jelölt változatot jelenti. Ezután, ha minden jól megy, novemberben már vásárolhatunk is olyan mobilokat, melyek a kissé átszabott Windows Phone 8-at fogják futtatni.


A pletyka a ZDnet oldaláról indult, akik állításuk szerint egy nagyon közeli forrásból tudták meg ezeket a dátumokat. A gyártók már nagy elánnal készülnek a debütálásra, melyek közül a legnagyobb kampányra - nem túl meglepő módon - a Nokia készül, akiknek az utolsó utáni reményük lehet a 8-as Windows Phone.

Szponzorált hirdetések

Duplán is leleplezték az új Nexus 7-et

A Nexus 7 megjelenésének hivatalos bejelentésére ugyan még néhány napot várnunk kell, de a rajongók, az @evleaks-nek és a BestBuy-nak köszönhetően kaphatnak némi előzetes információt...

Duplán is leleplezték az új Nexus 7-et
Duplán is leleplezték az új Nexus 7-et

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Novemberben jöhet a Windows Phone 8" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál