Már jön is a Jelly Bean a Galaxy Nexusra

Horváth Balázs - 2012. július 11. | 10:30 Android mobil Google

E frissítés után a Nexus S és a Motorola Xoom táblagép következik a sorban.

Szponzorált hirdetések

A Google eszeveszett tempóban pumpálja ki az Android legújabb verzióit, noha az összesítések és statisztikák szerint még az előző kiadás, az Ice Cream Sandwich is csak mindössze a készülékek 10 százalékán elérhető.


A Google I/O konferenciáján bemutatta a Jelly Bean rendszert, ami nem lépett új verziószámot, hiszen ez testesíti meg a 4.1-es kiadást. Az ígéretek szerint elsőként a Galaxy Nexus készülékek kapják meg a frissítést, aminek a folyamata a mai nap során meg is kezdődött. A Nexus tulajdonosok üzenetben értesülnek majd a telepítő csomag érkezéséről és azt a vezeték nélküli hálózaton keresztül (OTA, azaz over the air) frissíthetik.

Galaxy Nexus: első a sorban

Galaxy Nexus: első a sorban


A ma elindított frissítést elsőként a GSM-verziójú Nexusok kapják meg, akinek a mai napon nem fut be, várja türelemmel, az elkövetkező pár napban biztosan meg fog érkezni. Azok a szerencsések, akik a Google konferenciáján már eleve 4.1-es Androiddal ellátott készüléket kaptak, azoknak szintén jön egy kisebb frissítés. Sőt, a zselés cukorkák hamarosan megérkeznek a Nexus S-re és a Motorola Xoom táblagépekre is.

A Jelly Bean forradalmai változásokat nem tartalmaz ugyan, de az előzetes videók, vélemények és tapasztalatok szerint mégis az egyik legfontosabb frissítés lehet. Ennek oka az úgynevezett Project Butter (Vaj Projekt) technológia bevetése, ami egy új programozási eljáráson alapul és azt ígéri, hogy végre eltűnik az Androidra annyira jellemző és sokak által gyűlölt akadozás, laggolás.

Szponzorált hirdetések

Android: a Jelly Bean uralkodik, de nagyon jön fel a KitKat

Lássuk, hogy mostanság körülbelül milyen erőviszonyok uralkodnak a különböző zöld robot verziók tekintetében!

Android: a Jelly Bean uralkodik, de nagyon jön fel a KitKat
Android: a Jelly Bean uralkodik, de nagyon jön fel a KitKat

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Már jön is a Jelly Bean a Galaxy Nexusra" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál