Új csúcstelefon a Motorolától!

Váraljai Krisztián - 2012. július 5. | 18:00 Android mobil

A 720p-s kijelzős telefonokra reagálva lépett elő az Atrix HD.

Szponzorált hirdetések

A következő high-end androidos (ICS) Motorola telefon a Samsung Galaxy S III, a HTC One X, és az LG Optimus 4X nagy ellenfele lehet - az USA-ban legalábbis -, ugyanis egy 4,5"-os, 720x1280-as felbontású telefonnal készül, mely stílusjegyeit tekintve némileg hasonlít a Motorola Droid RAZR-re.


Az FCC engedélyezésen már „lebukott" készülék a 2012-es trendek ellenére mégsem négymagos processzorral fog érkezni, hanem az Egyesült Államokban forgalomban kerülő felső kategóriás mobilok körében népszerű 1,5 GHz-es, kétmagos, LTE képes lapkával. Bár ez egyelőre nincs megerősítve, de esélyes, hogy a Qualcomm Snapdragon S4-es chipje teljesít majd szolgáltatót az Atrix HD-ban, hacsak nem a Texas Instruments egyik újabb megoldása lép előre.


RAM-ból 1 GB jutott a készülékbe, míg az akkumulátor 1780 mAh-es. A rádiós egység frekvenciájából kiderül, hogy valószínűleg első körben csak az AT&T hálózatán lesz használható az Atrix HD.

A 8 megapixeles kamerával is rendelkező telefon ára és megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen, főleg, hogy azt egyelőre nem is tudni, hogy Európában ezen készülék milyen variánsával találkozhatunk majd szembe.

Szponzorált hirdetések

Jön az Intel Yolo nevű okostelefon

Androidot futtat az Intel Atom processzoros, kizárólag Kenyába megjelenő Yolo.

Jön az Intel Yolo nevű okostelefon
Jön az Intel Yolo nevű okostelefon

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Új csúcstelefon a Motorolától!" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál