Bejelentették a Samsung Galaxy Chat-et

Váraljai Krisztián - 2012. július 4. | 16:30 Android mobil

Újabb taggal bővül az egyébként is népes Galaxy család.

Szponzorált hirdetések

Kifejezetten a sokat levelező/csevegő felhasználóknak szánja a Samsung a Galaxy Chat-t, mely álló formátuma ellenére, teljes QWERTY billentyűzetet vonultat fel.


A leginkább a Blackberry telefonokról ismert megoldás annak ellenére, hogy fizikai billentyűzettel rendelkezik, ugyan úgy tartalmaz egy érintőkijelzőt, mely elengedhetetlen a rajta futó Android 4.0 kezeléséhez.
Érdekesség, hogy a kijelző nem lett ennek ellenére fekvő elrendezésű, ami által kissé furcsa a telefon kinézete, hála ennek a nyújtott hatásnak.  A kijelző 3"-os (240x320), a hátlapon egy 2 megapixeles kamera dolgozik, az akkumulátor pedig 1200 mAh-es, ami igen karcsúnak mondható.


A burkolat alatt nem tudni, hogy milyen processzor dolgozik, de feltételezhető a többi specifikáció alapján, hogy egy nem túl combos példánnyal látják majd el.

Az egyelőre nem ismeretes, hogy hazánkban mikor lesz elérhető a telefon, de minden bizonnyal nem is fogják túl nagy dobra verni a feltételezhetően a felhasználók elég kis százalékát vonzó készülék debütálását.

Szponzorált hirdetések

Ezért érdemes Galaxy S5-re váltani

A Galaxy S III sem éppen egy rossz készülék, azonban íme néhány indok, hogy miért érdemes róla Galaxy S5-re váltani.

Ezért érdemes Galaxy S5-re váltani
Ezért érdemes Galaxy S5-re váltani

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Bejelentették a Samsung Galaxy Chat-et" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál