hirdetés

A zsebében gyulladt ki az iPhone

Váraljai Krisztián - 2012. július 3. | 14:30 Apple mobil

Hallottunk már sok égő történetet, de a mostanit, hála egy biztonsági kamerának, meg is nézhetjük.

Szponzorált hirdetések

Sajnos nem tudjuk, hogy pontosan mi okozta a lángra lobbanást, de valószínűleg a produkált extra hőmérséklet késztette az akkumulátort az élet feladására.

Az áldozat éppen a furgonjából szállt ki, és nyúlt volna a mobiljáért, amikor az erősen elkezdett füstölni, és hirtelen lángra lobbant. A férfi kirántotta a zsebéből, és ledobta a földre, miután az heves füstjel-generálásba kezdett.


A videót látva rengetegen reagálták azt, hogy ez valószínűleg hamis felvétel, mivel a füst mennyisége irreális volt. Kis elektronikai tudással viszont rá lehet jönni, hogy egyáltalán nem lehetetlen, hogy egy mobil ilyen jelenséggel halálozzon el.


A kételkedés ennek ellenére nem alaptalan, mivel egy finn vállalat korábban már készített hasonló, a konkurenst lejárató videót.

Ti mit gondoltok, tényleg kigyulladhat így egy iPhone, és amit a videón láthatunk, igazi, vagy egy jól megrendezett vicc?

Szponzorált hirdetések

Remek hír: egyre kevesebb mobilt lopnak

Ezúttal végre nem tarifaemelésről, vagy egyéb rossz hírről számolhatunk be mobil fronton, hanem egy nagyon is pozítiv trendről.

Remek hír: egyre kevesebb mobilt lopnak
Remek hír: egyre kevesebb mobilt lopnak

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Apple
iPhone
mobil
füstöl
tűz

Hozzászólások a(z) "A zsebében gyulladt ki az iPhone" című cikkhez


hirdetés
hirdetés


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról