A Google Chrome a legnépszerűbb az Apple Store ingyenes alkalmazásai között

Szőlősi Tibor - 2012. június 30. | 12:30 Apple Google

Nem sokkal azután, hogy a Google I/O konferencián bejelentették, hogy a Chorem elérhető iOS-re, máris a lista élére került a böngésző.

Szponzorált hirdetések

Alig néhány órára volt szüksége a Chrome-nak ahhoz, hogy az App Store ingyenes alkalmazásainak élére kerüljön. A Google I/O-n Brian Rakowski alelnök mutatta be a Chrome képességeit iPhone-on és MacBook-on.

A Chrome iOS 4.3-tól érhető el, és támogatja a szinkronizációt, így a felhasználóknak nem kell sokat molyolniuk a könyvjelzőkkel, jelszavakkal, és egyéb beállításokkal, amikor eltérő eszközöket kívánnak használni. A konferencián Sundar Pichai, a Chrome & Apps alelnöke elmondta, hogy " az elmúlt évben a Chrome-ot használók száma megduplázódott, azaz 160 millióról 310 millióra növekedett. Minél többen élik az életüket online, annál több embernek tudunk segíteni abban, hogy ez minél zökkenőmentesebb legyen.


 A Chrome 15 már tavaly decemberben is a legnépszerűbb böngészőnek bizonyult, legalábbis a StatCounter szerint, de ez pontosan az a szakma, amiben attól függően változnak az eredmények, hogy melyik elemző cég készíti a felmérést. A StatCounter szerint akkoriban a Chrome 23,63 százalékkal bizonyult elsőnek, de ez éppen csak egy hajszálnyi volt, mivel az Internet Explorer 8 23,5 százalékon állt. Amennyiben azonban az összes Internet Explorert egy kalap alá vesszük, úgy verziószámtól függetlenül még mindig ez a legnépszerűbb böngésző.

Szponzorált hirdetések

Vége a kamu ingyenességnek

Online játékok és mobilalkalmazások: végre nagyobb védelmet élvezhetünk - az ingyenes appoknak ténylegesen teljesen ingyenesnek kell lenniük.

Vége a kamu ingyenességnek
Vége a kamu ingyenességnek

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "A Google Chrome a legnépszerűbb az Apple Store ingyenes alkalmazásai között" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál