Megújult az androidos Youtube

Váraljai Krisztián - 2012. június 28. | 14:30

Teljesen átszabták a már az ICS-sel is átalakított klienst, és új funkciókat is pakoltak be.

Szponzorált hirdetések

A hangsúly egyértelműen a Nexus 7-en, a Project Glass-on, a médialejátszón, és az Androidon volt a tegnapi I/O nyitó keynote-on, ám ennek ellenére sok egyéb kisebb dolog is történt a Google háza táján. Számos alkalmazásukat frissítették, melyek közül a legérdekesebb a YouTube teljes ráncfelvarrása, illetve új funkciókkal történő gazdagítása.


A legfontosabb a Preload, azaz a videók előtöltésének lehetősége - ha Wi-Fi-re vagyunk csatlakozva, a feliratkozott csatornákról le tudjuk tölteni az anyagokat későbbi megtekintésre. Új megosztási lehetőség is került az alkalmazásba, mely hasonlít az Apple Airplay-re - a telefonra streamelt videókat ki tudjuk lőni más eszközökre is, melyek kompatibilisek a DLNA funkciókkal.
A böngészős változathoz hasonlító menüt is kapott a kliens, mely sok olyan dolgot tartalmaz, ami eddig nem volt elérhető a mobilis változatban.


A frissítés csak 4.0-ás és 4.1-es Androidot futtató készülékeken elérhető, így aki még 2.X-nél  vagy 3.X-nél tart, sajnos kimarad a jóból.

Szponzorált hirdetések

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Megújult az androidos Youtube" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál