Asphalt 7: Heat - az okostelefon határait feszegeti

Szőlősi Tibor - 2012. június 26. | 08:30 Android játék

A remek grafikájú játék tegnap jelent meg Androidra, míg iOS-en már játszható néhány napja.

Szponzorált hirdetések

Ritkán szoktunk telefonos játékokat ajánlani, de az Asphalt 7: Heat esetében kivételt teszünk, mert érdemes a reflektorfénybe helyezni. iOS-re június 21-én jelent meg, míg az Androidosok tegnap óta játszhatnak vele.

A Gameloft játékáról első ránézésre is látszik, hogy komoly alkotásnak számít, hiszen grafikailag mindent kihoz a jelenlegi okostelefonok hardvereiből, olyannyira, hogy időnként még meg is röccen egysze-egyszer. De nem csak a kinézet teszi oda magát, hanem a tartalom is megfelelő, mivel 60 darab licencelt járművel száguldhatunk oda és vissza, 15 olyan helyszínen melyeket szintén valódi városok ihlettek.


Nem lenne azonban a mai követelményeknek megfelelő a játék, ha statisztikáinkat nem hasonlíthatnánk össze másokéval, és pont ezt a célt szolgálja az Asphalt Track rendszer. Barátaink eredményeit és megszerzett trófeáit bármikor megtekinthetjük, de ha úri szeszélyünk azt diktálja, akár ki is hívhatjuk őket egy férfias küzdelemre. Ahhoz képest, hogy az Asphalt 7: Heat milyen remek szórakozást nyújt, ára mindössze 0,99 dollár/0,79 euro, ami szinte ingyen van, éppen ezért mindenkinek ajánljuk, aki kedveli a mobilos autózást.

Szponzorált hirdetések

Nincs térerő? Nem baj, így is mobilozhatsz!

Itt a megoldás arra az esetre, ha a térerőt egyszer csak eldobja a mobiltelefonunk.

Nincs térerő? Nem baj, így is mobilozhatsz!
Nincs térerő? Nem baj, így is mobilozhatsz!

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Android
játék
iOS
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Asphalt 7: Heat - az okostelefon határait feszegeti " című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál