Nem lesz idén Android 5!

Váraljai Krisztián - 2012. június 22. | 14:30 Android mobil

A Jelly Bean nevű frissítés csak a 4.1-es verziószámot takarja.

Szponzorált hirdetések

Eddig mindenki abban a hitben élt, hogy a Jelly Bean kódnevű frissítés az Android 5.0-val egyenlő, ám a Google Play Store (korábban Android Market) lebuktatta a következő update verziószámát.


Az Egyesült Államokban ugyanis a Samsung Galaxy Nexus kapható a Google piacterén is, ahol már most a következő Androiddal reklámozzák azt. A Jelly Bean-t futtató eszköz ennek értelmében „csak" 4.1-es lesz, ami azt jelenti, hogy nem lesznek túlságosan radikális változtatások az Ice Cream Sandwich-hez (4.0) képest.
A miniatűr képen nem lehet sokat kivenni a készülékből, de annyi biztos, hogy a kereső widget átalakul, illetve az alapértelmezett háttér is más lesz. Nyilván ennél jóval érdekesebb fejlesztések is történtek, de azokról csak a jövőhéten megrendezésre kerülő Google I/O konferencia keretein belül hallhatunk.Ha az eddigi hagyományokat követi a Google, akkor az új rendszer valamikor október-november környékén érkezhet meg, ám mire konkrét, jelenleg is forgalomban lévő készülékekre is rákerül, az legalább 8-9 hónap mostantól számítva.

Szponzorált hirdetések

Hogy áll az Android verziók harca?

Lássuk, hogy jelenleg körülbelül milyen erőviszonyok uralkodnak a különböző Android verziók tekintetében!

Hogy áll az Android verziók harca?
Hogy áll az Android verziók harca?

- cikk vége -

Forrás:
The Verge
Cimkék:
Android
mobil
Jelly Bean
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Nem lesz idén Android 5!" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál