Ilyen lesz az új iPhone 5

László Ferenc - 2012. június 7. | 11:35 Apple

Érkezőben az almás gyártó sokak által várva várt legújabb okostelefonja.

Szponzorált hirdetések

Az elmúlt hetekben rengeteg pletykát olvashattunk a tavaly érkezett iPhone 4S idei utódmodelljéről, most pedig a KGI egyik vezető elemzője, Mingchi Kuo szólalt meg az üggyel kapcsolatban. Emberünk szoros kapcsolatot ápol az Apple beszállítóival, és azt állítja, hogy az alábbi információk teljesen megbízhatóak. Lényeg a lényeg: az alig 7,9 milliméter vastag iPhone 5 előlapján egy 4,08 colos képátlóval rendelkező érintőkijelző váltja a jelenlegi 3,5 colos panelt. Ezzel párhuzamosan a felbontás 640x960 pixelről 640x1136 pixelre nő, melynek köszönhetően a pixelsűrűség csak minimális mértékben csökken.


A 500 nites fényerejű új Retina Display kapcsán fontos változás, hogy a képarány az eddigi 3:2-ről 16:9-re, vagyis szélesvásznúra módosul. A hátfalba szerelt digitális fényképezőgép modul felbontása változatlanul 8 megapixel, ugyanis ugyanaz a Sony szenzor kerül a modulba, mint ami az iPhone 4S-ben jelenleg is ott figyel. Az elődjénél kompaktabb kivitelű kamera fényereje f2,4-ről f2,2-re javul, az előlapi fényleső pedig már nem VGA, hanem HD felbontással rendelkezik. Az iPhone 5 hivatalos bejelentésére várhatóan valamikor ősszel kerül majd sor.Szponzorált hirdetések

Előfizetés nélküli iPhone a boltokban!

Hűségnyilatkozat nélkül, de továbbra is AT&T-függőként vásárolhatók meg az USA Apple boltjaiban a 8 és 16 GB-os iPhone-ok.

Előfizetés nélküli iPhone a boltokban!
Előfizetés nélküli iPhone a boltokban!

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Apple
iPhone
iOS
iPhone 5
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Ilyen lesz az új iPhone 5" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál