Carmageddon okostelefonra

Szőlősi Tibor - 2012. június 3. | 20:30 mobil játék

A híres/hírhedt autós zúzás Androidra és iOS-re is elérhető lesz.

Szponzorált hirdetések

A Carmageddon az első olyan játékok között említhető, melyek nagy felháborodást keltettek a megvalósítás miatt. A németek a rájuk jellemző szigorúsággal csak úgy engedték az országukban kiadni, hogy vér helyett zöld folyadék, emberek és kutyák helyett pedig zombik voltak az ártatlan áldozatok között.

Fiatalabb olvasók kedvéért elmondjuk, hogy a Grand Theft Auto által okozott felháborodás csak olyan volt a Carmageddonéhoz képest, mint egy szóváltás a hímzőszakkörben. A Deathrace 2000 által ihletett játék mobilos megfelelője az eredeti PC-s cím továbbfejlesztett, nagy felbontású grafikával és érintőképernyőre optimalizált irányítással érkező változata, így szinte biztos, hogy nem lehet majd rá panasz. Aki esetleg aggódna, hogy most is csak zöld trutymó és zombik lesznek a játékban, az megnyugodhat, mert erről szó sincs. Megjelenését követően egy darabig ingyenesen lesz elérhető, majd később már csak pénzért lehet hozzájutni. A megjelenést illetően lehet tudni, hogy először iOS-re érkezik, majd ezt követően hamarosan Androidon is elérhetővé válik.

Szponzorált hirdetések

Még élethűbb a virtuális valóság

A napokban már a fejlesztőkhöz kerülnek az Oculus Rift DK2 első példányai, amelyek még inkább beszippantanak a virtuális valóságba.

Még élethűbb a virtuális valóság
Még élethűbb a virtuális valóság

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
mobil
játék
autós játék
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Carmageddon okostelefonra" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál