hirdetés

Carmageddon okostelefonra

Szőlősi Tibor - 2012. június 3. | 20:30 mobil játék

A híres/hírhedt autós zúzás Androidra és iOS-re is elérhető lesz.

Szponzorált hirdetések

A Carmageddon az első olyan játékok között említhető, melyek nagy felháborodást keltettek a megvalósítás miatt. A németek a rájuk jellemző szigorúsággal csak úgy engedték az országukban kiadni, hogy vér helyett zöld folyadék, emberek és kutyák helyett pedig zombik voltak az ártatlan áldozatok között.

Fiatalabb olvasók kedvéért elmondjuk, hogy a Grand Theft Auto által okozott felháborodás csak olyan volt a Carmageddonéhoz képest, mint egy szóváltás a hímzőszakkörben. A Deathrace 2000 által ihletett játék mobilos megfelelője az eredeti PC-s cím továbbfejlesztett, nagy felbontású grafikával és érintőképernyőre optimalizált irányítással érkező változata, így szinte biztos, hogy nem lehet majd rá panasz. Aki esetleg aggódna, hogy most is csak zöld trutymó és zombik lesznek a játékban, az megnyugodhat, mert erről szó sincs. Megjelenését követően egy darabig ingyenesen lesz elérhető, majd később már csak pénzért lehet hozzájutni. A megjelenést illetően lehet tudni, hogy először iOS-re érkezik, majd ezt követően hamarosan Androidon is elérhetővé válik.

Szponzorált hirdetések

Zsarol az eddigi legveszélyesebb mobilvírus

A zsaroló programok már a mobiljainkat sem kímélik: a most felfedezett androidos trójai az eddigi legveszélyesebb mobilos vírus.

Zsarol az eddigi legveszélyesebb mobilvírus
Zsarol az eddigi legveszélyesebb mobilvírus

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
mobil
játék
autós játék

Hozzászólások a(z) "Carmageddon okostelefonra" című cikkhez


hirdetés
hirdetés


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról