Érkezik az LG Optimus 4X HD

László Ferenc - 2012. május 16. | 11:30 Android mobil

Most már nem kell sokat várnunk a dél-koreai gyártó vadonatúj csúcskategóriás okostelefonjára.

Szponzorált hirdetések

Az LG hivatalosan bejelentette, hogy júniusban, vagyis nem sokkal a Samsung Galaxy S III piaci debütálását követően megkezdi az Optimus 4X HD kereskedelmi forgalmazását. A high-end kategóriás smartphone első körben Németországban, Svédországban, Olaszországban, az Egyesült Királyságban és Lengyelországban lesz kapható, majd pedig nem sokkal később számos egyéb országban, így remélhetőleg hazánkban is fel fog bukkanni a boltok polcain.


A februári barcelonai Mobil Világ Kongresszuson bejelentett LG Optimus 4X HD (P880) egy Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) operációs rendszerű okostelefon, melyben egy négymagos (1,5 GHz) Nvidia Tegra 3 chipset, illetve 1 GB RAM és 16 GB flashmemória kapott helyet. Az előlapot egy 4,7 colos képátlóval rendelkező HD-IPS LCD érintőkijelző uralja, mely a mai elvárásoknak megfelelően 720x1280 pixeles felbontású.

Az alig 8,9 milliméter vastag újdonság energiaellátásáról egy 2140 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, a 8 megapixeles felbontású kamera révén pedig akár Full HD felbontású videófelvételek is készíthetők.Szponzorált hirdetések

Az LG válasza a Galaxy S III-ra

A harmadik generációs Galaxy S mellett egy másik felsőkategóriás dél-koreai okostelefon is bemutatkozott.

Az LG válasza a Galaxy S III-ra
Az LG válasza a Galaxy S III-ra

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Android
mobil
LG
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Érkezik az LG Optimus 4X HD" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál