Kiszivárgott az olcsó HTC mobil fényképe

Horváth Balázs - 2012. május 14. | 09:05 Android mobil

Így fog kinézni a tajvaniak legolcsóbb, Ice Cream Sandwich alapú készüléke.

Szponzorált hirdetések

Pár nappal ezelőtt már megemlékeztünk róla, de akkor még egy tipikus kémfotó, vagyis egy rosszabb minőségű felvétel állt csak rendelkezésünkre. Most azonban van hivatalos fotó és specifikációs lista is, mivel a portugál Vodafone elővigyázatlanul (vagy éppen ellenkezőleg: szándékosan) májusi katalógusában szerepelteti a készüléket.


A Desire C tulajdonságai közül sok újdonság nem derült ki: egy 3,5 colos, 320 × 480 pixel felbontású kijelzővel bíró, 5 megapixeles fényképezőgéppel rendelkező, kifejezetten az alacsony árszegmensbe célzott modellről van szó. Fontos azonban, hogy az eddigi infók 800 MHz-es processzorról szólnak, a napvilágra került adatok azonban már 600 MHz-es CPU-t használt a gyártó.

Fotók: Gsmarena.com

Fotók: Gsmarena.com


A fotóból kiderül, hogy a Beats Audio felirat erre a készülékre is felkerült, vagyis extrább zenei képességek várhatók a Desire C-től, bár szerintünk ez ki fog merülni a Beats Audoio-féle zenelejátszóban. A további pletykák egy 1230 mAhs akkumulátorról, és várhatóan 200 eurós, vagyis nagyjából 57 ezer forintos vételárról szólnak. Azt reméljük, hogy az utóbbi lesz kevesebb is, így arra lehet számítani, hogy a szolgáltatók erősen megtámogatják majd és így még olcsóbb lehet az ICS-t futtató Desire C.Szponzorált hirdetések

Továbbra is bajban a HTC

A tajvani gyártó gazdasági mutatói csak nem akarnak úgy alakulni, ahogy azt a cégvezetők szeretnék.

Továbbra is bajban a HTC
Továbbra is bajban a HTC

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
HTC
Android
mobil
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Kiszivárgott az olcsó HTC mobil fényképe" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál