Jó úton halad a HTC

László Ferenc - 2012. május 8. | 11:00 Android

Úgy tűnik, hogy a HTC szekerét végre meglendítették a nemrégiben debütált új készülékek.

Szponzorált hirdetések

Emlékezetes ugyebár, hogy a tajvani mobilgyártó elég gyenge első negyedévvel nyitotta a 2012-es esztendőt, melynek hátterében egyértelműen az állt, hogy a februári Mobil Világ Kongresszuson bejelentett igazán ütős új készülékei csak a második negyedévben bukkantak fel a piacon. Az igencsak lehangoló első negyedéves eredményeket követően most azonban napvilágot látott a HTC áprilisi forgalmi jelentése, melyből már látszik, hogy a vállalat szépen lassan újból elindult az emelkedőn felfelé.


A jelentésből kiderül, hogy a HTC az elmúlt hónapban mintegy 1,06 milliárd dolláros forgalmat bonyolított le, ami ugyan csak minimális mértékben nagyobb, mint a márciusban regisztrált 1,05 milliárd dolláros forgalom, mindenesetre tény, hogy ez már egymás után a második olyan hónap, melyben a HTC növekedni tudott.

Bőven van egyébként hova fejlődnie a gyártónak, hiszen például tavaly áprilisban nem kevesebb mint 1,31 dolláros forgalmat bonyolított le. A HTC nem titkoltan a One X, One S és One V androidos okostelefonok sikerében bízik, mely készülékek immár világszerte kaphatóak.Szponzorált hirdetések

Ismét frissíthető a HTC csúcsmobilja

A tajvani gyártó minden jel szerint folyamatosan csiszolgatja a One X szoftverét.

Ismét frissíthető a HTC csúcsmobilja
Ismét frissíthető a HTC csúcsmobilja

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
HTC
Android
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Jó úton halad a HTC" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál