Az Apple megszerezné az iphone5.com domaint

Váraljai Krisztián - 2012. május 7. | 15:30 Apple mobil pletyka

A webcím dealerek már rég megszerezték az említett nevet, így most az Apple-ön a sor

Szponzorált hirdetések

Nem titok, hogy idén ősszel az Apple ismét bemutat egy iPhone-t, ami még az eddigieknél is innovatívabb és szenzációsabb lesz. A kérdés már csak az, hogy mi lesz a neve, ugyanis a 2012-es iPad nevéből már elmaradt a számozás - ez azt feltételezi, hogy a telefonjukat sem fogják iPhone 5-nek hívni.


Persze az is lehet, hogy itt még megmaradt a jelölés, de erre kisebb az esély. Az viszont biztos, hogy az Apple a iphone5.com domainre igényt tart, már csak a keresési találatok optimalizálásának érdekében is, nem beszélve a marketingértékről. A leleményes, de leginkább gyors dealerek, akiknek a „hobbijuk" a várható termék és cégnevek domain szintű lefoglalása, már egy ideje bezsebelték az iphone5.com oldalt. A tulajoknak két lehetősége van, vagy jobb esetben, egy minimális összegért cserébe átadják a domaint, vagy pedig az Apple átperli, ugyanis a törvény szerint a korábban bejegyzett termékneveket tartalmazó domainekre elsőseget élveznek a gyártók.


Hogy ez mit jelent számunkra? Maximum annyit, hogy tudjuk - most komoly váltás lesz az iPhone-t illetően, és nem csak egy iPhone 4S2 lesz az őszi szenzáció.

Szponzorált hirdetések

Zseniális paródia az új iPhone bejelentésekről

iPhone 5S, vagyis "same", ami annyit tesz, hogy "ugyanolyan". Ilyen, és ehhez hasonló poénokban lehet része annak, aki megtekinti a cikkben található videót, mely kíméletlenül rávilágít...

Zseniális paródia az új iPhone bejelentésekről
Zseniális paródia az új iPhone bejelentésekről

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Apple
mobil
pletyka
iPhone 5
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Az Apple megszerezné az iphone5.com domaint" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál