iPhone tokként használható melltartó

Szőlősi Tibor - 2012. május 1. | 14:00 mobil kütyü

Nem úgy kell elképzelni, hogy "van ott még hely", és a hasznossága megkérdőjelezhető, de ettől függetlenül érdekes kezdeményezés.

Szponzorált hirdetések

Egy átmulatott éjszaka után az ember egyszer-egyszer ébred úgy, hogy csak reménykedik, hogy minden meg van. Kulcstartó, pénztárca, iratok, telefon, miegymás, ezek mind veszélyeztetettek az ilyen alkalmakkor.

Bizonyára a hölgyek is szeretik elkerülni az ilyen problémákat, illetve számukra főleg kényelmetlen lehet egy olyan buli, ahol folyton az oldalukon lóg a retiküljük, a nélkülözhetetlen dolgokkal. Két washingtoni diák éppen ezért megalkotta a JoeyBra nevű ruhadarabot, ami pontosan megfelel a nevének, azaz egy melltartó, azzal a plusz szolgáltatással, hogy a bal és jobb oldalán található egy-egy tok, melybe bőven belefér az iPhone, a bankkártya, hitelkártya, és hasonlóan apró, lapos dolgok (tehát egy köteg pénz).

Mariah Gentry és Kyle Bartlow azért döntöttek eme ruhadarab megalkotása mellett, mert rengetegszer látták egy-egy bulizós éjszaka másnapján, hogy a lányok keresik a telefonjukat, vagy azon sajnálkoznak, hogy megrongálódott a drága eszköz. Ugyanakkor ezek olyan dolgok, melyeket nem szívesen hagynak otthon, hiszen a mai kor ember szinte csupasznak érzi magát, ha nincs nála a telefonja. A JoeyBra Kickstarter program keretében működik, indulásához 4.000 dollár szükséges, melyből jelenleg most 3.145 áll rendelkezésre. Mindazok, akik legalább 30 dollárral támogatják a programot, kapnak majd egyet a zsebes melltartóból. Innentől kezdve egyetlen dolog marad hátra, nem szabad nagyon izzadni, mert oda a telefon.


Szponzorált hirdetések

Okos kütyü véd a fulladástól

Az okos kiegészítők között most már olyat is találunk, amely vészjelzést küld a telefonra, ha viselője túl sokáig van víz alatt.

Okos kütyü véd a fulladástól
Okos kütyü véd a fulladástól

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
iPhone
mobil
kütyü
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "iPhone tokként használható melltartó" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál