Hogyan etessünk az iPaddel memóriakártyákat?

László Ferenc - 2012. május 1. | 12:00 Apple tablet

Természetesen van megoldás arra a problémára, ha közvetlenül memóriakártyáról szeretnénk fotókat másolni az Apple népszerű tabletjére.

Szponzorált hirdetések

Az persze kivitelezhetetlen, hogy memóriakártyát közvetlenül az iPadbe csúsztassunk, hiszen a táblán közismerten semmilyen bővítőslot sem található. Amennyiben az adott memóriakártya SD szabványú, akkor jó hír, hogy az Apple saját maga is kínál egy kis SD adaptert, melyet a tabletbe dugva, abba pedig a kártyát becsúsztatva máris jöhet a mehet. Az SD adapter mellett USB adaptert is felvonultató Apple iPad Camera Connection Kit ára 8500 forint.


Ha ennél valamivel komolyabb megoldásra vágyunk, akkor az M.I.C. Gadget által kifejlesztett speciális új adapterre érdemes néhány pillantást vetnünk. Ebbe a mindhárom iPaddel (iOS 5.0.1+) kompatibilis kis okosságba már nemcsak SD kártyákat, hanem microSD és Compact Flash szabványú kártyákat is tehetünk, ezenkívül pedig még egy USB-portot is kapunk a pénzünkért. A mintegy 7500 forintos iPad kiegészítő a gyártó közlése szerint minden további nélkül kezeli az akár 600x-os sebességű CF kártyákat és a Class 10 / UHS-I besorolású SD kártyákat is.Szponzorált hirdetések

Apple iPad teszt – kozmetika mesterfokon

Két évvel ezelőtt az Apple tényleg újdonságot alkotott – de vajon 2012-ben is az még az iPad?

Apple iPad teszt – kozmetika mesterfokon
Apple iPad teszt – kozmetika mesterfokon

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Apple
iPad
tablet
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Hogyan etessünk az iPaddel memóriakártyákat?" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál