Igazi Facebook mobil jöhet a HTC-től

Horváth Balázs - 2012. április 25. | 16:04 Android mobil

A híresztelések szerint a tervezés alatt álló készülék sokkal „facebookosabb” lesz, mint az eddigiek.

Szponzorált hirdetések

Az már egyértelmű, hogy a Google a Samsungnál kötött ki, ami legalábbis a keresőcég referencia készülékeit illeti. Noha az elsőt még a tajvani gyártó rakta össze (Nexus One) a Nexus S és a Galaxy Nexus már a Samsung gyermekei. A HTC-nek így maradt a Facebook, amely megállapodás keretében el is készült két, facebookos készülék, a ChaCha és a Salsa.


Bár akkor Zuckerberg többször is hangsúlyozta, hogy nekik nincs szükségük a sokak által várt, igazi Facebook mobilra, így a HTC két készüléke is inkább csak annyiban kötődött a közösségi oldalhoz, hogy ellátták őket egy-egy Facebook gombbal, illetve úgy alakították át a Sense kezelőfelületet, hogy minden az oldalra irányítsa felhasználóját.

HTC ChaCha: sok gombos telefon kevés memóriával

HTC ChaCha: sok gombos telefon kevés memóriával


A DigiTimes értesülés szerint ismét készül valami a HTC-nél, mivel belsős értesülések szerint egy új, Facebook központú mobilt terveznek. A hírek szerint ez sokkal inkább közelíteni fog a vegytiszta FB-mobilhoz, mivel az oldal összes funkcionalitását be akarják építeni. Az oldal értesülései szerint ez már olyan modell lesz, ami valóban a Facebook márkával fog megjelenni, vagyis év második felében megjelenhet az a készülék, ami ellen Zuckerberg korábban tiltakozott.

Ez összecsenghet a Facebook terveivel, mely szerint folyamatosan új befektetési és üzleti lehetőségeket keresnek (ahogy minden prosperáló vállalkozás), és valószínűleg a HTC-n is segítene, mivel nem produkáltak jó eredményeket az elmúlt időszakban.

Ha megjelenne, ti vennétek Facebook márkájú mobilt?

Szponzorált hirdetések

10 perc alatt elkelt az összes új okostelefon

Ilyen az, amikor egy vadonatúj mobiltelefon iránt igen jelentős érdeklődés mutatkozik egy gigantikus népességű országban.

10 perc alatt elkelt az összes új okostelefon
10 perc alatt elkelt az összes új okostelefon

- cikk vége -

Hozzászólások a(z) "Igazi Facebook mobil jöhet a HTC-től" című cikkhez