Igazi Facebook mobil jöhet a HTC-től

Horváth Balázs - 2012. április 25. | 16:04 Android mobil

A híresztelések szerint a tervezés alatt álló készülék sokkal „facebookosabb” lesz, mint az eddigiek.

Szponzorált hirdetések

Az már egyértelmű, hogy a Google a Samsungnál kötött ki, ami legalábbis a keresőcég referencia készülékeit illeti. Noha az elsőt még a tajvani gyártó rakta össze (Nexus One) a Nexus S és a Galaxy Nexus már a Samsung gyermekei. A HTC-nek így maradt a Facebook, amely megállapodás keretében el is készült két, facebookos készülék, a ChaCha és a Salsa.


Bár akkor Zuckerberg többször is hangsúlyozta, hogy nekik nincs szükségük a sokak által várt, igazi Facebook mobilra, így a HTC két készüléke is inkább csak annyiban kötődött a közösségi oldalhoz, hogy ellátták őket egy-egy Facebook gombbal, illetve úgy alakították át a Sense kezelőfelületet, hogy minden az oldalra irányítsa felhasználóját.

HTC ChaCha: sok gombos telefon kevés memóriával

HTC ChaCha: sok gombos telefon kevés memóriával


A DigiTimes értesülés szerint ismét készül valami a HTC-nél, mivel belsős értesülések szerint egy új, Facebook központú mobilt terveznek. A hírek szerint ez sokkal inkább közelíteni fog a vegytiszta FB-mobilhoz, mivel az oldal összes funkcionalitását be akarják építeni. Az oldal értesülései szerint ez már olyan modell lesz, ami valóban a Facebook márkával fog megjelenni, vagyis év második felében megjelenhet az a készülék, ami ellen Zuckerberg korábban tiltakozott.

Ez összecsenghet a Facebook terveivel, mely szerint folyamatosan új befektetési és üzleti lehetőségeket keresnek (ahogy minden prosperáló vállalkozás), és valószínűleg a HTC-n is segítene, mivel nem produkáltak jó eredményeket az elmúlt időszakban.

Ha megjelenne, ti vennétek Facebook márkájú mobilt?

Szponzorált hirdetések

300 millió forintos autót vett a Facebook atyja

Mark Zuckerberg a jelek szerint elérkezettnek látta az időt arra, hogy egy valódi szuper-sportkocsit vásároljon magának.

300 millió forintos autót vett a Facebook atyja
300 millió forintos autót vett a Facebook atyja

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Igazi Facebook mobil jöhet a HTC-től" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál