Motorola XT390: dupla SIM és Android

László Ferenc - 2012. április 14. | 09:00 Android

Ezúttal az amerikai gyártó rukkolt elő egy "skizofrén" zöld robotos okossággal.

Szponzorált hirdetések

Az elmúlt időkben már több olyan androidos okostelefon is napvilágot látott, mely a megszokottól eltérően nem egy, hanem két SIM-et is magába képes fogadni. E tekintetben eddig talán a Gigabyte volt a legtermékenyebb gyártó, most viszont nem ez a tajvani vállalat, hanem az amerikai Motorola hallat magáról duál SIM fronton.


A Motorola XT390 típusjelzésű újdonság lelke nem más, mint a jó öreg 2.3-as Android operációs rendszer, vagyis a Gingerbread. A megfelelő számítási teljesítményről egy 800 MHz-es órajelű processzor gondoskodik, mely 512 MB RAM társaságát élvezi. Az előlapot uraló érintőkijelző 3,5 colos képátlón tárja elénk a különböző vizuális tartalmakat, felbontása pedig 320x480 pixel.

A fekete és pezsgő színváltozatban készülő okostelefon 11 milliméter vastag, és érdekessége, hogy alsó szekciójában aszimmetrikus kialakítású. A Motorola XT390 egyetlen szépséghibája, hogy csak Kínában lesz kapható, még pedig átszámítva mintegy 38 ezer forintos áron. Azt egyelőre nem tudni, hogy az XT390-nek esetleg érkezik-e majd európai verziója.


Szponzorált hirdetések

CES 2012: Motorola Motoluxe, a véletlenül sem luxusmobil

A neve által sugallt jelentéssel ellentétben a Motoluxe egy átlagos tulajdonságokkal rendelkező készülék, nem egy luxusmobil. Cserébe viszont olcsó lehet.

CES 2012: Motorola Motoluxe, a véletlenül sem luxusmobil
CES 2012: Motorola Motoluxe, a véletlenül sem luxusmobil

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Android
Motorola
dual sim
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Motorola XT390: dupla SIM és Android" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál