Itt az Instragram Androidra!

Váraljai Krisztián - 2012. április 4. | 09:25 Android mobil

Sokáig csak az iOS tulajok számára volt elérhető a népszerű képmanipuláló és megosztó, közösségi alkalmazás.

Szponzorált hirdetések

Már nagyon régóta ígérik a fejlesztők, hogy elkészítik az Instagram androidos változatát, mely az iOS-es testvéréhez hasonlóan, a telefonnal készített képeket képes különböző effektekkel ellátni, majd azokat saját Instagram fiókunkba feltölteni. Ezután követőink is láthatják alkotásainkat, de akár egyéb közösségi oldalakra is fel tudjuk tölteni azokat.


Az androidos változat már igen régen készül, ám az az elmúlt időszakban egyértelművé vált, hogy hamarosan elérhető lesz. Mától az alkalmazás megtalálható a Google Play Store-ban (Android Market), természetesen ingyenesen. Az alkalmazás futtatásához minimum Android 2.2 kell. Felbontást tekintve maximum 2048x2048-as képekkel dolgozhatunk, de a stílust tekintve ez több mint elegendő. A filterek és az effektek pontosan ugyan azok, mint az iOS-es verzióban. Letöltésért erre lehet fáradni.

Szponzorált hirdetések

Google Nexus 4 teszt: a droidok jelenlegi királya

A HTC és a Samsung után az LG-t választotta partneréül a Google abban, hogy elkészítsék az Android referencia-telefon negyedik generációját. Szinte minden szinten parádésan sikerült az...

Google Nexus 4 teszt: a droidok jelenlegi királya
Google Nexus 4 teszt: a droidok jelenlegi királya

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Android
mobil
Instagram
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Itt az Instragram Androidra!" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál