A világ leggyorsabb és legrondább telefonja

Váraljai Krisztián - 2012. március 24. | 17:25 Android mobil

Japán fura ország, ezt mindig is tudtuk, de ez a telefon, mindent felülmúl.

Szponzorált hirdetések

Láttuk már sok giccses, igénytelen, és csúnya telefont, de amit a Kyocera Honey Bee mindezen tulajdonságokat ötvözi, megspékelve a világ leggyorsabb processzorával. A System on Chip-et a Renesas gyártja - ez egy apró vállalat, termékeik nem is hagyják el az országot. Ami viszont egy érdekes tény, hogy jelenleg ők gyártják a legerősebb okostelefonos processzort, a APE5R-t. Ez egy két magos (ARM Cortex A9), 1,2 GHz-es megoldás, mely mellett 2 darab PowerVR SGX543 grafikus processzor lapul meg.


Összehasonlításképpen, az Apple A5-ben két ugyanilyen mag van, ám csak 800 MHz-en (iPhone 4S), illetve ugyan ez a GPU, de egy darab. Ez azt jelenti, hogy ez a SoC a világ legerősebb megoldása, mely még a Samsung Exynos-t is lenyomja, hisz az gyengébb GPU-val (Mali-400) rendelkezik.
Sajnos ez nem segít a terméken, mivel az olyan ronda, hogy nincs az az ember, aki Apple A5, vagy Samsung Exynos SoC-val szerelt telefon helyett ilyet venne... illetve biztosan van, de csak a szigetországban.

Szponzorált hirdetések

Google Nexus 4 teszt: a droidok jelenlegi királya

A HTC és a Samsung után az LG-t választotta partneréül a Google abban, hogy elkészítsék az Android referencia-telefon negyedik generációját. Szinte minden szinten parádésan sikerült az...

Google Nexus 4 teszt: a droidok jelenlegi királya
Google Nexus 4 teszt: a droidok jelenlegi királya

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Android
mobil
Japán
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "A világ leggyorsabb és legrondább telefonja" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál