Megjött az Ice Cream Sandwich a Samsung Galaxy S II-re!

Váraljai Krisztián - 2012. március 13. | 12:03

Az utóbbi napokban több rossz dátum is keringett a neten, de most vége a találgatásoknak! Itt az ICS!

Szponzorált hirdetések

Több mint 20 millióan várják az Android 4-es frissítését az egyik legnépszerűbb androidos okostelefonra, a Galaxy S II-re. Nem egy kiszivárgott dátum került napvilágra az elmúlt időszakban, melyek szerint március 10., vagy éppen március 15. lett volna a frissítés dátuma. Ezeket mind cáfolta hivatalosan a Samsung, ám a mai napon egy Twitter bejegyzésben értesítették a világot, hogy Dél-Koreában, Lengyelországban, Svédországban, és Magyarországon elérhetővé vált a régóta várt rendszerfrissítés. Bármilyen hihetetlen, de mi is részesei vagyunk ennek a szűk körnek. Mi is nyomogatjuk már az új rendszert, amiről egy részletesebb beszámolóval is készülünk a napokban. Addig is néhány tapasztalat, pár szóban.


A felület alapja továbbra is a TouchWiz, aminek köszönhetően az avatatlan szemek nem fogják észrevenni a különbséget a 2.3, és a 4.0.3 között. A rendszer működése egy nagyon picit lassabb, mint Gingerbread alatt, de ezt tudjuk be az első verziónak, illetve annak, hogy a világon ez az első telefon, ami ICS frissítést kapott, nem számítva a Google referencia Nexus S-t. A fejlesztők tehát siettek, így nem lepődnénk meg, ha nagyon hamar újabb kis frissítések érkeznének, amikben az apróbb hibákat orvosolják.
A színvilágot, illetve a menüt teljes mértékben meghagyta a Samsung a Gingerbreadből, így sajnos a futurisztikus Google Holo téma nem került alkalmazásra.A telefon erejét tekintve viszont komoly előrelépés történt, ugyanis a Quadrant tesztje szerint 3900 pontot kapott a telefon, holott ez az érték 2.3 alatt „csak" 3100 volt.
A frissítés következő ütemében az Egyesült Királyság fogja megkapni az ICS-t, március 19-től kezdve.

Szponzorált hirdetések

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Megjött az Ice Cream Sandwich a Samsung Galaxy S II-re!" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál