MWC 2012: hivatalos a Sony Xperia P és Xperia U

Balogh Csaba - 2012. február 27. | 07:00 Android mobil

A japán gyártó két újdonsága az Xperia S kisebb, gyengébb, olcsóbb, ezzel együtt szimpatikus testvére.

Szponzorált hirdetések

A Sony mobilos palettájának idei legnagyobb durranása lehet a januárban bemutatott Xperia S. A gyártó gondol a kisebb számokkal beérő felhasználókra is, ezért a papíron igazán erősnek tűnő S mellé most, a Mobile World Congress-en bejelentette az Xperia P-t és az Xperia U-t.

Az Xperia S-hez hasonló készülékek egyik meghatározó jegye a kijelző alatt végighúzódó LED-csík. Az S-t követi az Xperia P. 4 colos qHD (540x960) képernyővel van felszerelve, amely a White Magic névre hallgató technológia révén állítólag nagyon jól látható erős napfényben is. Ezek mellé jön még a 8 megapixeles kamera, az NFC és az alumínium készülékház.

Az Xperia U a már említett csík fölött egy 3.5 colos (480x854 pixel felbontású) Retina display-t tartogat, mindemögött pedig kétmagos, 1 GHz-es processzort, 5 megapixeles kamerát rejt. Az xLoud és a Sony egyedülálló 3D surround sound zenelejátszóba beépített audiotechnológiája az ígéret szerint tiszta, erős hanghatást kínál.Az áprilisban megjelenő mobil ára a korábban kiszivárgott árlista alapján 262 euró körül várható.

Ezek a mobilok már a következő generációs Sony NXT család tagjai, melynek bevezetésére, egyben a Sony Ericssonról Sony átmárkázás tudatosítására a Mobile World Congress-en tett bejelentése szerint hatalmas marketinget kerít majd a japán gyártó.

Szponzorált hirdetések

Így nézhet ki a HTC új csúcsmodellje

Az adatok után egy renderelt fotó is kiszivárgott, amelyen állítólag a HTC M7 látható.

Így nézhet ki a HTC új csúcsmodellje
Így nézhet ki a HTC új csúcsmodellje

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Android
mobil
Sony
MWC2012
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "MWC 2012: hivatalos a Sony Xperia P és Xperia U" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál