Kiszivárgott a Tegra 3-as LG X3!

Nagy Balázs András - 2012. február 16. | 12:00 Android mobil pletyka

Többek közt lehengerlő teljesítményt hoz majd az Nvidia Tegra 3 négy plusz egy magja, legalábbis a kissé korán kiszivárgott tesztek szerint.

Szponzorált hirdetések


Kiszivárogtak az LG legújabb csúcsmobiljának teszteredményei, valamint hardver-specifikációja. Ezen adatok szerint pedig a négy plusz egy magos Tegra 3 teljesítményben nem fog szűkölködni, bár az akkuidő sem lesz valami fényes.A jelen adatok szerint az Android 4.0 Ice Cream Sandwich hajtotta mobil 8 megapixeles hátsó és 1,3-as elülső kamerával fog érkezni. A kijelzője 1280x720-as felbontású, 4,7”-os óriás lesz. A processzora egy Tegra 3 lesz, amely egymagos üzemmódban 1,5Ghz-en futkározik, de több mag együttes használatakor „csupán” 1,4Ghz-en. Az egyedüli másik Tegra 3-as készülék eleddig az Asus Transformer Prime-ja, azaz e készülék lehet a világ első tegra 3-as mobilja.


Az X3 egy az átlaghoz képest nagynak mondható 2000 mAh-es akkuval fog érkezni. Ez azonban csupán addig tűnik nagynak, amíg bele nem gondolunk a 4,7”-os kijelző és az új négymagos processzor fogyasztásába. Na persze lehetséges, hogy a még be sem jelentett gép végül nagyobb akksival kerül forgalomba.

Szponzorált hirdetések

Nem parasztvakítás a hajlított kijelzős mobil?

Elképzelhető, hogy az ívelt kijelzős okostelefonok a várakozásokkal ellentétben sokkal többek egy egyszerű parasztvakításnál.

Nem parasztvakítás a hajlított kijelzős mobil?
Nem parasztvakítás a hajlított kijelzős mobil?

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Kiszivárgott a Tegra 3-as LG X3!" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál