hirdetés

Nokia: nincs B-terv

Nagy Balázs András - 2012. február 9. | 12:00 Android mobil

Mindent egy lapra tett fel a Nokia, nincs B terv, nincs menekvés, nem gondolják meg magukat, ez most vagy bejön, vagy végük.

Szponzorált hirdetések

„A B terv az, hogy az A sikeresen zárul” – nyilatkozta Victor Saejis, a Nokia európai vezetője a svéd pénzügyi Dagens Industri lap kérdésére. Azaz a mindig fel-felbukkanó pletykák ellenére nincs egy lakatra zárt „B-terv” feliratú mappa, amely azt ecsetelné, mégis milyen opciók maradnak nyitva abban az esetben, ha az Android és az iOS végérvényesen elverné a Windows Phone-t.


A riporterek természetesen nem hagyhatták ki az alkalmat, és rákérdeztek: mit gondol a Symbian és a MeeGo körüli kálváriáról? Hogyan érzi magát? A válasz meglepően derűlátóra sikeredett: „mintha újrakezdenénk. De sikeresnek kell lennünk az Egyesült Államokban, máskülönben a világban se lehetünk azok”.


A nyilatkozat legalább nem kertel, kimondja, mik is a Nokia céljai. Ugyanakkor természetesen kissé kiábrándító is: sokan szerettük volna, ha a cég esetleg kiad egy androidos N9-et. Emellett pedig az utolsó megjegyzés, amely szerint „Amerika a világ”, szintén aggodalomra ad okot. Elvégre régebben nem kellett Amerika, és akkor még virágzott a Nokia.

Szponzorált hirdetések

Remek hír: tovább csökken az okostelefonok ára

A legfrissebb előrejelezések azt mutatják, hogy a smartphone-ok átlagos eladási ára idén is tovább fog csökkenni.

Remek hír: tovább csökken az okostelefonok ára
Remek hír: tovább csökken az okostelefonok ára

- cikk vége -

Hozzászólások a(z) "Nokia: nincs B-terv" című cikkhez


hirdetés
hirdetés


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról