Nokia: nincs B-terv

Nagy Balázs András - 2012. február 9. | 12:00 Android mobil

Mindent egy lapra tett fel a Nokia, nincs B terv, nincs menekvés, nem gondolják meg magukat, ez most vagy bejön, vagy végük.

Szponzorált hirdetések

„A B terv az, hogy az A sikeresen zárul” – nyilatkozta Victor Saejis, a Nokia európai vezetője a svéd pénzügyi Dagens Industri lap kérdésére. Azaz a mindig fel-felbukkanó pletykák ellenére nincs egy lakatra zárt „B-terv” feliratú mappa, amely azt ecsetelné, mégis milyen opciók maradnak nyitva abban az esetben, ha az Android és az iOS végérvényesen elverné a Windows Phone-t.


A riporterek természetesen nem hagyhatták ki az alkalmat, és rákérdeztek: mit gondol a Symbian és a MeeGo körüli kálváriáról? Hogyan érzi magát? A válasz meglepően derűlátóra sikeredett: „mintha újrakezdenénk. De sikeresnek kell lennünk az Egyesült Államokban, máskülönben a világban se lehetünk azok”.


A nyilatkozat legalább nem kertel, kimondja, mik is a Nokia céljai. Ugyanakkor természetesen kissé kiábrándító is: sokan szerettük volna, ha a cég esetleg kiad egy androidos N9-et. Emellett pedig az utolsó megjegyzés, amely szerint „Amerika a világ”, szintén aggodalomra ad okot. Elvégre régebben nem kellett Amerika, és akkor még virágzott a Nokia.

Szponzorált hirdetések

Itt egy kihagyhatatlan kisokos külföldi nyaraláshoz

Egy új okostelefon alkalmazás segítségével könnyen tájékozódhatunk az uniós közúti közlekedési szabályokról.

Itt egy kihagyhatatlan kisokos külföldi nyaraláshoz
Itt egy kihagyhatatlan kisokos külföldi nyaraláshoz

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Nokia: nincs B-terv" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál