Itt a népmobil legújabb verziója

Balogh Csaba - 2012. január 24. | 09:00 mobil

A Samsung már a harmadik generációt jelenteti meg a sikeres Star sorozatból.

Szponzorált hirdetések

A Samsung eddigi egyik legnépszerűbb, vagy talán egyenesen a legnépszerűbb mobilszériája a Star sorozat. Első tagja, az S5230 Star még mindig népszerű, hamarosan pedig érkezik a Samsung Star 3. A népmobil legújabb variánsa sok tulajdonságában is hasonlít két elődjéhez, így viszont inkább az alsó kategóriát erősíti, tekintve, hogy ami 3 éve a középhez kellett, az már inkább az alsóhoz elég.

Maradt például a 3 colos kijelző, és annak 240x400 pixeles felbontása is. A képernyőn a gyártó TouchWiz felhasználói felületének egy Lite verziója látható. Szintén maradt a netképesség, azaz a wifi mellé a Star 3-ban is csak EDGE van, pedig a 3G már egyáltalán nem számít luxusnak, kellemes lett volna a Samsungtól, ha beleapplikálják. Nem változott a készülék 3.15 megapixeles kamerája és 1000 mAh-es akkumulátora sem.

A “jó csapaton ne változtass” elve mellett a Samsung az utolsó pillanatig kitart, így viszont nem sok értelme van annak váltani, aki egy korábbi Star modellel rendelkezik. (Talán éppen ez is a cél, a gyártó inkább azt szeretné, hogy az is válasszon magának a nagyobb profittal árult okosmobiljai közül.)

A Star 3, illetve 2 SIM-es Star 3 DUOS verziója néhány hét múlva az üzletek polcain lesz, mindkettő fekete és fehér színekben, nem túl magas áron.

Szponzorált hirdetések

Ön se tudja abbahagyni a munkát?

Szüleink még szigorúan reggel nyolcra jártak dolgozni, és 5 környékén kezdhettek "élni", ügyeket intézni, vásárolni, gyereket nevelni, vagy netán pihenni. Ma már egyáltalán nem...

Ön se tudja abbahagyni a munkát?
Ön se tudja abbahagyni a munkát?

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Samsung
mobil
Star
népszerű
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Itt a népmobil legújabb verziója" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál