Androidos frissítéssel kapcsolatos fejlemények

Balogh Csaba - 2011. november 29. | 11:00 Android mobil

Az LG és a Sony Ericsson is közzétett egy-egy érdekes információt, a meglévő okostelefonjaik tulajdonosai most figyeljenek.

Szponzorált hirdetések

Itt volt az ideje, hogy kibővítsük az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerfrissítést megkapó mobilok listáját, az LG ugyanis négy olyan készüléket is megemlített, melyek megkapják a Google operációs rendszerének legújabb verzióját.

A frissítés első körében a korábban már ismerhető Optimus 2X mellett az Optimus Black, az Optimus 3D és az itthon kevésbé érdekes Optimus LTE is kap majd a jóból. Érdemes az LG közleményére odafigyelni, abban ugyanis úgy fogalmaztak, hogy “will be initially available”, azaz a későbbiekben még több mobiljuk frissülhet. Mindenesetre aki androidos LG-n gondolkozik karácsonyra, az jobb, ha a fenti négy közül választ.


Szintén bejelentést tett a Sony Ericsson. Azt már tudtuk, hogy az idén kiadott Xperiák frissülnek, most viszont az is kiderült, hogy az update-re 2012 márciusában kerül sor, tehát 3-4 hónapot kell még várniuk rá az érintett mobilok tulajdonosainak.

Szponzorált hirdetések

Nem parasztvakítás a hajlított kijelzős mobil?

Elképzelhető, hogy az ívelt kijelzős okostelefonok a várakozásokkal ellentétben sokkal többek egy egyszerű parasztvakításnál.

Nem parasztvakítás a hajlított kijelzős mobil?
Nem parasztvakítás a hajlított kijelzős mobil?

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Androidos frissítéssel kapcsolatos fejlemények" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál