hirdetés

Samsung Galaxy Xcover: ha strapabíró telefon kell

Balogh Csaba - 2011. augusztus 12. | 09:00 Android mobil

Egy Samsung gyártotta modellel bővül a strapabíró okostelefonok eddig nem túl bőséges kínálata.

Szponzorált hirdetések

Aki ismert, itthon is elterjedt gyártótól származó, strapabíró okostelefont szeretett volna venni, az eddig főleg a Motorola Defy megvásárlásán gondolkodhatott. Persze választás eddig is volt: kell vagy nem kell. Ha nem volt annyira fontos, hogy Android fusson a telefonon, akkor persze dönthetett az ember a Samsung Xcover 271 mellett is, melynek hamarosan egy okosított testvére születik.

A Samsung Galaxy Xcover nem extra gyors processzorával vagy hatalmas, gyönyörű kijelzőjével kíván hódítani, hanem az IP67 szabványnak megfeleléssel. A készülék tehát bírja a port, nem lesz baja egy szimpla eséstől, 30 percig pedig még 1 méter mély vízben is jól érzi magát. Az Android 2.3 Gingerbread rendszerű telefon 3.65. colos, karcálló, edzett üveg kijelzőt, 3.2 megapixeles, LED villanóval kiegészített kamerát, valamint wifi, GPS és 3G képességet kapott.


A telefon októberben jelenik majd meg Európában, ára még nem ismert.

Szponzorált hirdetések

Leleplezés: mennyit kaszálnak rajtunk?

Egy-egy új csúcskategóriás okostelefonért sok esetben akár 200-250 ezer forintot is ki kell fizetnünk, de vajon ténylegesen mennyibe kerül egy ilyen mobil legyártása?

Leleplezés: mennyit kaszálnak rajtunk?
Leleplezés: mennyit kaszálnak rajtunk?

- cikk vége -

Hozzászólások a(z) "Samsung Galaxy Xcover: ha strapabíró telefon kell" című cikkhez


hirdetés
hirdetés


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról