Itt a Vimeo iPhone app - videó

Radics Boglárka - 2011. március 31. | 17:00 közösség Apple video

Megjelent a Vimeo ingyenes iPhone-os alkalmazása, ami a videók kezelése és megtekintése mellett további extrával is megajándékoz.

Szponzorált hirdetések

A Vimeo oldalán jó minőségű videókat találnak a felhasználók, és az oldal most kiadta iPhone-ra készített alkalmazását is, az app nem csak a videók nézegetésére alkalmas, de extraként saját videószerkesztőt is kapunk hozzá.


Az ingyenes app segítségével 3G-n keresztül is jó minőségben nézhetünk videókat, és amit nem tudunk megnézni, elmenthetjük későbbre, böngészhetünk többféle szűrő beállításával, és kamera rollba le is menthetjük a kívánt videót.

A Vimeo app azonban még ennél is többet nyújt: egy kis, egyszerű szerkesztőt is kapunk, amivel hozzáadhatunk feliratokat, összefűzhetünk klippeket, választhatunk zenét a videóhoz, stb. Olyasmi, mint az iMovie, csak jóval egyszerűbb, és az ingyenes app beépítve tartalmazza.

Ez persze nem azt jelenti, hogy hígulna a tartalom, mivel a Vimeóra továbbra is csak minőségi, értelmes anyagokat várnak - a „jajdeberúgtamaszülinapomon" jellegű videók továbbra sem Vimeóra valók.Szponzorált hirdetések

A szomszédok háborúja, avagy ez a mém lesz a végső

A napokban kapta fel a magyar internet népe az utóbbi idők egyik legjobb magyar mémjét. A Szomszédokkal kevert Csillagok háborúját mindenkinek látnia kell.

A szomszédok háborúja, avagy ez a mém lesz a végső
A szomszédok háborúja, avagy ez a mém lesz a végső

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
közösség
Apple
video
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Itt a Vimeo iPhone app - videó" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál