Kiosztották a "legjobb mobil készülék" díjat

Radics Boglárka - 2011. február 18. | 16:00 Apple Android mobil

A barcelonai Mobile World Congress mögött álló szervezet, a GSMA kiosztotta a "legjobb mobil készülék", "legjobb mobil gyártó" valamint a "legjobb mobil app" díjakat.

Szponzorált hirdetésekBár az Apple idén nem vett részt a barcelonai mobil-világkiállításon, azért nem „úszta meg" a kiállítást valamiféle díj nélkül. Noha már a tavalyi, és az idei évet (valamint az idei MWC-t) teljes egészében az Android uralja, ám a rangos kiállítás „legjobb mobilkészülék díját" 2011-ben az iPhone 4 kapta. Noha az Apple idén távol maradt, a díjjal mégis érződött jelenléte, hiszen sok jelenlévő kiállítóval szemben olyan cég kapta a díjat, amelyik meg sem jelent.


A díjat odaítélő GSMA (az MWC mögött álló szervezet) tagjaiból álló zsűri szerint „nagyszerű kijelzője, a remek dizájn, a kiváló minőségű anyagok és az alkalmazásfejlesztők számára létrehozott lenyűgöző ökoszisztéma miatt, szoros versenyben bár, de az iPhone 4 kapta az okostelefonok között a legjobb készüléknek járó díjat".

Az év mobilgyártója a tajvani HTC lett, mely néhány év alatt szinte a semmiből lett az okostelefon-rajongók egyik kedvenc márkája. Az alkalmazások terén az Angry Birds-öt fejlesztő Rovio két díjat is bezsebelhetett: övék lett a „legjobb mobil app" és a „legjobb alkalmazás Apple platformra" díj is.


További érdekes cikkek:
Androidos Facebook-mobilok a HTC-től
Android 3.0: mézédes újdonságok
Új androidos ZTE érkezik

Szponzorált hirdetések

Átszabták a becsekkolós Foursquare-t

A Foursuare-nek alapvetően nem sok értelme van, de mégis érdekes, izgalmas, most pedig egy komoly ráncfelvarráson esett át.

Átszabták a becsekkolós Foursquare-t
Átszabták a becsekkolós Foursquare-t

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Apple
Android
mobil
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Kiosztották a "legjobb mobil készülék" díjat" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál