Íme a Vodafone iPhone-árai

Balogh Csaba - 2010. november 24. | 15:00 Apple

Rendeltetésszerű használat és megfelelő működés esetén nem éri meg a Vodafone-os iPhone, ha viszont baj van, akkor nagyon jól jöhetnek az Apple mobiljainak forgalmazását hétfőn megkezdő szolgáltató extrái.

Szponzorált hirdetésekLegjobban talán a Vodafone Smart 400 / T-Mobile Ikon 400, valamint a Vodafone Smart 700 / T-Mobile Ikon 600 csomagokon lehet összemérni az iPhone-árazást, hiszen ezen párosok tagjai kerülnek kb. ugyanannyiba. (Aki a teljes árlistát és tarifatáblázatot keresi: Vodafone, T-Mobile.)

A Voda Smart 400 a nevében foglalt mennyiségű lebeszélhető percet, 100 SMS-t és 1 GB-nyi mobilnetet kínál havonta, 10 ezer forintért. Csak 300 forinttal kerül többe a T-Mobile-nál lévő Ikon 400, melyben a lebeszélhető perc ugyanannyi, viszont dupla (bár csak hálón belüli) SMS-küldési és mobilnetezési lehetőséget kapunk.

Ha készüléket szeretnénk venni - 2 éves hűséggel, mivel a Vodánál csak így vehetünk - a piros szolgáltató 400-as díjcsomagjában 80 ezerért kapunk 16 gigás, 108 ezerért pedig 32 gigás iPhone 4-et - hasonlóan a magentához, ahol 80 és 112 ezer forint ez a két ár.

A Vodafone Smart 700 a 700 lebeszélhető perc mellé 200 SMS-t és 2 gigányi netet kínál 18 ezer forintért, míg a T-Mobile-tól egy picit olcsóbban - havi 17 690-ért - kaphatunk a 600 perc mellé 400 (hálón belüli) SMS-t és 4 gigányi mobilnetet. A készülékárak (30 és 68 ezer) ezen díjcsomagok esetében teljesen megegyeznek a két szolgáltatónál.

Sokan azt várták, hogy a vodás nyitás majd némi árversenyt hoz a bizonyos mértékig az Apple által is szabályozott, eddig a T-Mobile által uralt hazai iPhone-piacra, mostanra azonban bizonyossá vált, hogy ez - egyelőre legalábbis - elmarad.

A T-Mobile-nál talán a nem csak iPhone-hoz igényelhető készülékbiztosítást mint prémium szolgáltatást tudnánk ehhez hasonlítani. (Még egyszer: ez csak bizonyos hasonlóság, tehát a T egyáltalán nem ugyanazt nyújtja, mint a fenti vodás megoldás.) Náluk a kisebb, 490 forintos havi díjjal elérhető csomag véletlenszerű károsodások, pl. elemi kár, leejtés, törés, vízbeejtés és harmadik személy általi rongálás esetén nyújt biztonságot. A nagyobb, havi 790 forintért igénybe vehető csomag ezen felül lopás, így többek között rablás és betöréses lopás esetén is megoldást nyújthat a szerződésben foglalt feltételekkel.

További érdekes cikkek:
Furcsa büntetés feltört iPhone-ért
Lebuknak a tört iPhone-t használók?
Többet szexelnek az iPhone-os nők
Saját képei miatt tilt az Apple

Szponzorált hirdetések

iPhone 6: még meg sem jelent, de már lemásolták

Ha valaki nagyon szeretne iPhone 6-ot, akár már most megvásárolhatja, de inkább ne tegye!

iPhone 6: még meg sem jelent, de már lemásolták
iPhone 6: még meg sem jelent, de már lemásolták

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Apple
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Íme a Vodafone iPhone-árai" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál