Több mint 300 ezer alkalmazás az AppStore-ban

Radics Boglárka - 2010. október 18. | 15:00 Apple

Az Apple AppStore feltöltött alkalmazásainak száma elérte a 300 ezret - becslések szerint naponta mintegy ezer új alkalmazás jelenik meg a boltban.

Szponzorált hirdetések


Az Apple AppStore alkalmazásainak száma elérte a 300 ezret. A Mobclix adatai szerint két nappal ezelőtt került fel az online bolt kínálatába a 300 ezredik program - ez azt jelenti, hogy valamivel kevesebb mint két év alatt az Apple-nek sikerül az egyik legnagyobb online boltot létrehozni. A növekedés nagyon gyors, a 250 ezres határt augusztus 25-én érte el a bolt.


Naponta több mint ezer új programot töltenek fel, jelenleg tehát már bőven a 300 ezer felett járunk. Ezek közül több mint 206 ezer a fizetős, és 94 ezer az ingyenes alklamazás. Kérdés, hogy mikor éri el az AppStore az egymilliós álomhatárt?

Jeleneg 300 ezer az aktív programok száma, ám az inaktív és engedélyezés alatt álló programokat nem számolták hozzá, és a számolás módszere is eltérő. A 148apps szerint például jelenleg 334 ezer az engedélyezett app, ebből 55 ezer inaktív és 279 ezer az aktív. Az AppShopper számításai szerint viszont 335 ezer az egedélyezett, ebből 55 ezer az inaktív és 280 ezer az aktív. Ugyanakkor egyik számítás sem veszi figyelembe azokat az alkalmazásokat, melyek nem az amerikai AppStore-ban jelentek meg.

Az AndroLib jelentése szerint a Google szoftverboltja is jön fel erősen: jelenleg 113 ezer az alkalmazások száma, igaz, az összesítési pontatlanságokat jól mutatja, hogy adott időben a Google szerint valójában 90 ezer androidos alkalmazás volt elérhető az Android Marketen.

További érdekes cikkek:
Furcsa büntetés feltört iPhone-ért
Lebuknak a tört iPhone-t használók?
Többet szexelnek az iPhone-os nők
Saját képei miatt tilt az Apple

Szponzorált hirdetések

iPhone 6: még meg sem jelent, de már lemásolták

Ha valaki nagyon szeretne iPhone 6-ot, akár már most megvásárolhatja, de inkább ne tegye!

iPhone 6: még meg sem jelent, de már lemásolták
iPhone 6: még meg sem jelent, de már lemásolták

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Apple
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Több mint 300 ezer alkalmazás az AppStore-ban" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál