Nem jó az új iPhone? Te tartod rosszul!

Radics Boglárka - 2010. június 25. | 16:00 Apple pletyka

Úgy néz ki, komoly konstrukciós hiba van az új iPhone-ban, ami rontja a használhatóságot. Steve Jobs tömör e-mailes válaszában egyszerűen megoldja a problémát.

Szponzorált hirdetések


Tegnap számoltunk be róla, hogy több probléma is van az új iPhone körül: a besárguló kijelző mellett komolyabb gond az antenna hibája. A telefont kézbe véve ugyanis jelentősen leesik a térerő, mivel az emberi test leárnyékolja a rosszul tervezett antennát.


Miközben Amerikában hosszú sorok kígyóznak az iPhone 4 reményében, az új tulajdonosok már elárasztották a netet panaszaikkal. A jelek szerint akkor van baj, ha a telefon alsó és bal oldalát egyszerre érintjük: ekkor párolog el a térerő.


A panaszokra már reagált is az Apple: hivatalos közleményben ismerték el a hibát, azonban Steve Jobs reakciója nem nevezhető túlzottan ügyfélközpontúnak. Az Apple-vezér ugyanis szokásos tömör válasz e-mailjében ennyit tanácsolt a panaszkodó tulajdonosnak: „Akkor próbáld nem úgy tartani".

Egyébként a hivatalos közlemény sem tud sokkal többet tanácsolni, ajánlják még, hogy vegyenek a felhasználók egy szigetelőként használható gumitokot, vagy kerüljük el a problémás terület érintését. Ezt a tanácsot viszont nehezen tudják megfogadni a felhasználók, és ez különösen igaz a balkezes júzerekre.

Mivel ez a konstrukciós hiba szoftveresen nem javítható, az egyetlen igazi megoldás a teljes visszahívás és újratervezés lenne. Ez viszont gyakorlatilag kizárt, így marad a kifacsart póz és a gumitok.

További érdekes cikkek:
Súlyos gondok az új iPhone körül
Már sátraznak az első iPhone 4-ért
Kiszivárogtak a leendő iPhone 4 tulajok adatai is!
Már magyarul is tud az iPhone - tölthető az új iOS 4

Szponzorált hirdetések

Több színben és méretben lesz elérhető az iPhone 5S?

Elemzők egy csoportja szerint erre egyre nagyobb az esély, hiszen legutóbb már az iPod touch-okat is színessé tették.

Több színben és méretben lesz elérhető az iPhone 5S?
Több színben és méretben lesz elérhető az iPhone 5S?

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Apple
pletyka
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Nem jó az új iPhone? Te tartod rosszul!" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál