Súlyos gondok az új iPhone körül?

Nagy Balázs András - 2010. június 24. | 17:00 Apple mobil

Konstrukciós hibák merültek fel a legújabb iPhone modellben. A képernyő sárgaságot kap, az antenna pedig enyhén szólva alulteljesít valós használat (azaz kézbevétel) mellett.

Szponzorált hirdetések

A jelek szerint az új iPhone ugyan jól néz ki, de egyáltalán nem kiforrott design és az abban használt technológia sem. Gombamód szaporodnak ugyanis az internetes fórumokon a felhasználók által észlelt hibákat ecsetelő hozzászólások és youtube videók.


A hibák közül az első és talán legkellemetlenebb az antennát érinti. Míg a készülék bemutatóján az oldalán végigfutó fémdarabot hatalmas előnyként jellemezték, a gyakorlatban ez sokak számára épp hátrányt jelent. Kézbe véve ugyanis – mivel az emberi kéz és test rossz vezető – a térerő láthatóan lecsökken. Tökéletes, négycsíkos térerőről gyenge vagy zéró térerőig esik. Ehhez a jelenlegi információk szerint két helyen kell érintkezni az antennával.Az Apple a jelek szerint tud a problémáról, hiszen saját, az antennát elrejtő tokot adnak ki az iPhone 4-hez. Ezt eddig másokra hagyták, most azonban ez a hiba ezek szerint kikényszeríttette a saját megoldást. A legújabb információk szerint egyébként akkor van baj, ha a telefon alsó és bal oldalát egyszerre érintjük.


Az új iPhone modell másik hibája a készülék kijelzőjéhez kapcsolódik. Ez ugyanis többeknél elkezdett sárgulni. Persze a képeken még alig látni, de mikor is kezdték el ezeket használni? Az elszíneződés az egyik alsó sarkot érintheti, vagy rosszabb esetben elérhet az egyiktől a másikig.

Extraként pedig íme az iFixit töréstesztje:


További híreink:
Már sátraznak az első iPhone 4-ért
Kiszivárogtak a leendő iPhone 4 tulajok adatai is!
Már magyarul is tud az iPhone - tölthető az új iOS 4

Szponzorált hirdetések

Pornó miatt alakult ki feszültség a Twitter új szolgáltatása körül

Néhányan még mindig meglepődnek, hogy az interneten milyen könnyen lehet pornót találni...

Pornó miatt alakult ki feszültség a Twitter új szolgáltatása körül
Pornó miatt alakult ki feszültség a Twitter új szolgáltatása körül

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Súlyos gondok az új iPhone körül?" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál