Olcsó mobil nagy igényekhez

Balogh Csaba - 2009. november 4. | 15:00

A Samsung S5560 jó példája annak, hogy miként szivárognak be a csúcsmobilok funkciói az olcsóbb modellek palettájára.

Szponzorált hirdetések

Olcsó mobil nagy igényekhez

A maguknak csak középkategóriás mobilokat megengedők egyik régi vágya a WiFi-képesség. Egyértelműen csak idő kérdése volt, hogy teljesüljön e kívánságuk, és hát az idő elérkezett: a Samsung S5560-ban már van WiFi. A 3G-t viszont sajnos mellőznie kell a leendő tulajdonosoknak.


A mobilban lévő 5 megapixeles, autófókuszos, mosolydetektorral ellátott kamera sem igazán a középkategória jellemzője volt eddig, sok ennél jóval drágább mobilba is csak 3.2 megapixeles darab került.

Ez a Samsung-telefon külsőleg egyébként a Jet és a Corby vonalát viszi tovább, a fentiek mellett 3 colos rezisztív érintőkijelzővel (WQVGA), 3.5 mm-es audio jackkel és micro SD bővíthetőséggel látták el.

Bár a mobilt még nem jelentették be hivatalosan, egy francia forgalmazó oldalán már előrendelhető, mégpedig novemberi szállítással. A készülék (szolgáltatói kedvezmények nélküli) listaára 300 euró (80 ezer forint), de piaci szakértők szerint ez hamarosan 55 ezer környékére csökkenhet. Ha piacra kerül karácsonyig, valószínű, hogy előfizetéssel 10-20 ezer forintért juthatunk majd hozzá.

Szponzorált hirdetések

Samsung: vége a plazmatévéknek!

A dél-koreai gyártó elérkezettnek látja az időt arra, hogy végezzen a plazmatévé technológiával.

Samsung: vége a plazmatévéknek!
Samsung: vége a plazmatévéknek!

- cikk vége -

Forrás:
Mobilport
Cimkék:
Samsung
WiFi
S5560
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Olcsó mobil nagy igényekhez" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál