Október elején jöhet a 13”-os Retina Macbook Pro

Váraljai Krisztián - 2012. június 15. | 17:30 Apple laptop pletyka

Az elmúlt napok egyértelműen a hatalmas felbontású kijelzővel szerelt Macbook-ról szóltak – és még nincs vége a történetnek.

Szponzorált hirdetések

Sokan nehezményezték, hogy az Apple elfelejtette a 13"-os és a 17"-os gépeket vásárló felhasználókat. Az utóbbi kategóriáért rajongók duplán csalódottak lehetnek, mivel nem csak a retina kijelzős szériából, de az Ivy Bridge processzorokkal frissített generációból is kimaradtak.


A ma felröppent pletykák szerint viszont egy kisebb, 13"-os, retina kijelzős Macbook Próra is van esély, méghozzá valamikor október elejére tehető megjelenéssel. Az információ a KGI egyik elemzőjétől származik - attól az embertől, aki a 17"-os Macbook kihalását is megjósolta, még jóval a WWDC 2012 előtt.


A 13"-os variáns felbontása 2560x1600 lenne, vagyis egy picit kisebb, mint a 15"-os társáé. A további specifikációk tekintetében nem lesz különösebb változtatás - ugyan úgy nem lesz optikai meghajtó a gépben, és a portok számát illetve típusát illetően sem lesz módosítás.
Egyetlen komolyabb eltérés az Nvidia grafikus vezérlőjének elhagyása lehet, mely helyett az Intel integrált HD4000-es GPU-ja dolgozhat.

Szponzorált hirdetések

Olcsóbb retinás iPad mini az Apple-től

Az almás logós gyártó megkezdte a kedvezőbb árú "refurbished" tabletek forgalmazását.

Olcsóbb retinás iPad mini az Apple-től
Olcsóbb retinás iPad mini az Apple-től

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Október elején jöhet a 13”-os Retina Macbook Pro" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha minket már kiolvastál