Steve Jobs reklámozza az új androidos táblagépet – videó!

Nagy Balázs András - 2012. február 3. | 15:00 Apple Android Bulvár tablet

Ugyan életében szívvel-lélekkel gyűlölte a kis zöld robotos rendszert, a legújabb tajvani reklám szerint angyalként már imádja a konkurenciát.

Szponzorált hirdetések

Ki lehetne jobb reklámarc, mint a „konkurencia” nemrég meghalt – így tiltakozni képtelen – ikonikus vezére? A tajvani Action Electronics hivatalosan persze kissé másként fogalmaz („Mindig is az embereknek jó dolgokat hirdette, így az imázsával más jó dolgokat is lehet hirdetni!”), azonban az eredmény marad ugyanaz: egy enyhén szólva furcsa reklámfilm.


Míg életében thermonukleáris háborúval fenyegette az Androidot, lopottnak, sz*rnak tituálta, amelyet el fog pusztítani. A reklámban ábrázolt angyal-Jobs ezzel szemben boldogan forgatja az ismeretlen gyártó tabletjét, és meg is jegyzi: „Áldom Istent, hogy végre egy másik paddal is játszhatok.”Az Action Electronics elnöke szerint „nincs más választásunk, az Androidot kell használnunk, nem használhatjuk az iOS-t”. Persze a reklámfilmben volt más választásuk, azonban lássuk be: sokszor nincs jobb megoldás egy termék minél szélesebb körben való megismertetésére, mint egy kiadós botrány.

Szponzorált hirdetések

A Samsung egyre jobban szorongatja az Apple-t

A tabletpiacot még mindig az almás logós gyártó dominálja, de várhatóan már nem sokáig.

A Samsung egyre jobban szorongatja az Apple-t
A Samsung egyre jobban szorongatja az Apple-t

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Steve Jobs reklámozza az új androidos táblagépet – videó!" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha minket már kiolvastál