Játékosokat céloz a szörnyen erős új laptopszéria

Nagy Balázs András - 2011. augusztus 18. | 10:00 laptop játék

Ugyan a Samsungot általában nem pont a játékosok laptopmárkájaként ismertük eddig, egy új szériája ezen a szemléleten nagyot változtathat.

Szponzorált hirdetések

Milyen laptop kellhet egy játékosnak? A szép nagy méret elengedhetetlen – 12”-on eléggé nevetséges lenne, 15" már elfogadható – és legyen minél erősebb is. A Samsung Series 7-es családja azonban nem szimplán erős, hanem a bivalyerős  mezőnyben indul.


A 17,3”-os, 1920x1080-as kijelzővel rendelkező behemót – amely 700G7A névre hallgat – még az asztali gépek közt is tekintélyt parancsolhat. A gépben ugyanis egy két gigabájtos, AMD Radeon HD 6970M videokártya és egy négymagos, 2,0 Ghz-es (turbó módban 2,9) Core i7-2630QM processzor kapott helyet, 16 gigabájt (nem elírás) memória társaságában.


A gép emellett Blu-ray meghajtóval is rendelkezik, tehát a FullHD kijelzőn akár a legújabb filmeket is meg lehet majd nézni. Az oldalain USB 2.0 és 3.0-ás csatolók is találhatóak, valamint HDMI, VGA és DisplayPort kimenet is, ha a beépített egy monitor kevésnek bizonyulna. Emellett Bluetooth 3.0-át és 802.11a/b/g/n WiFi-t is támogatja a gép, alul pedig egy kis mélynyomót találhatunk.A billentyűzet háttérvilágítást kapott, és a WASD billentyűk vörösen fognak világítani, míg a többi enyhe kék fénnyel nyugtat. A gép persze meglehetősen drága lesz: 1800 euró, azaz nagyjából félmillió forint. Kár, hogy a gyors SSD meghajtók helyett „csupán” másfél terabájtnyi (2x750GB) hagyományos pörgő tányéros háttértárat, és egy 8 gigás Express Cache-t kapott a gép!

Szponzorált hirdetések

Brutális ASUS cuccok játékosoknak

Kedves szülők, pénztárcákat elrejteni, banki kódokat titkosítani, mert mondjuk, mire vágyik mostantól a serdülő. Meg persze mi is...

Brutális ASUS cuccok játékosoknak
Brutális ASUS cuccok játékosoknak

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Játékosokat céloz a szörnyen erős új laptopszéria" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha minket már kiolvastál