hirdetés

Már tölthető a Firefox 4 RC

Radics Boglárka - 2011. március 10. | 15:00 közösség laptop

Már letölthető a Firefox kiadás előtt (RC) változata. Az új böngésző magyar nyelven Windowsra, Macre és Linuxra is elérhető. A bétatesztelők verziói automatikusan frissülnek.

Szponzorált hirdetések


A Mozilla blogjában jelentette be, hogy elkészült a Firefox 4 kiadás előtti (Release Candidate - RC) változata, mely már letölthető Windowsra, Linuxra és MacOS-re egyaránt. Akiknek eddig a béta verzió volt telepítve, azok számára automatikusan frissül RC-re. A végleges változatra már nem kell sokat várni.„Olyan gyorsan el kell érnünk az RC (Release Candidate) státuszt, amilyen gyorsan csak lehetséges, hogy még február vége előtt kijöhessen a végleges verzió. Ehhez kell a segítség, ugyanis össze kell egyeztetnünk a szoros határidőt a minőségi követelményekkel" - áll egy korábbi fejlesztői feljegyzésben. Kis csúszással ugyan, de sikerült ezt teljesíteni, és március elejére elkészült az RC változat. A  majdnem végleges verzió 70 nyelven elérhető, a régi addonok 70 százaléka pedig már kompatibilis az új verzióval.

A nyílt tesztelésen a Mozilla szerint több millió felhasználó vett részt, a csapat pedig az első béta megjelenése óta több mint nyolcezer hibát javított ki. A Firefox 4 RC magyar nyelven innen letölthető.

Szponzorált hirdetések

Sokan még mindig óvatlanul interneteznek

Ha mindenki tudná, hogy milyen óvintézkedéseket kell figyelembe venni internetezés közben, talán nem is kéne megtartani a Biztonságos Internet Napot. De egyelőre van jó pár olyan...

Sokan még mindig óvatlanul interneteznek
Sokan még mindig óvatlanul interneteznek

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
közösség
laptop

Hozzászólások a(z) "Már tölthető a Firefox 4 RC" című cikkhez


hirdetés
hirdetés


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról