Napelemes billentyűzet a Logitech-től

Radics Boglárka - 2010. november 3. | 16:00 laptop kütyü

A Logitech bemutatta első napelemes billentyűzetét. A Logitech Wireless Solar Keyboard K750 fény hatására - származzon az természetes vagy akár mesterséges forrásból - feltöltődik árammal, így elemcserére nincs szükség.

Szponzorált hirdetések


A Logitech Wireless Solar Keyboard áramellátását a fény biztosítja, de még teljes sötétségben is akár három hónapig használható; nem kell hozzá ceruzaelem vagy töltőkábel. A billentyűzet használatát segíti egy napenergia-alkalmazás is, melyben a lux-mérő tájékoztat a szükséges megvilágításról, kijelzi az akkumulátor maradék teljesítményét és figyelmeztet, ha több fényre van szükség.
A napelemes billentyűzet 7,5 milliméter vastag, elegáns megjelenésű. A speciális Incurve fantázianevű billentyűzetgombok különlegessége, hogy konkáv kialakításúak, így követik az ujjbegy formáját, miközben segítenek az ujjakat mindig a megfelelő billentyűhöz terelni.  A wireless billentyűzet 2,4 Ghz-es vezeték nélküli átviteli megoldásával kapcsolódik a számítógéphez, így a számítógép és a billentyűzet közötti kommunikáció gyakorlatilag késedelem- és kihagyásmentes. A napelemes billentyűzet jövő év elején jelenik meg, és várhatóan 80 euróba (kb. 20 ezer forintba) fog kerülni.

További érdekes cikkek:
Asztali gigászok csatája: egerek és billentyűzetek
Fujitsu Siemens Stylistic 6012 - élet billentyűzet nélkül
Így kereshet Google-lal, billentyűzet nélkül
Billentyűzet: öt éven belül kihal?

Szponzorált hirdetések

Beszéljek az italaimról? - kérdezi az automata

Bedobom a pénzt, megnyomom a kiválasztott "ablak" kódját, csatt, bumm, bang, alul kipottyan az áru. Ennyit tud egy hagyományos automata, de már érkeznek az okos trónkövetelők.

Beszéljek az italaimról? - kérdezi az automata
Beszéljek az italaimról? - kérdezi az automata

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
laptop
kütyü
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Napelemes billentyűzet a Logitech-től" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha minket már kiolvastál