36x-os zoomos új csúcsmodell

László Ferenc - 2012. augusztus 30. | 11:30

A Rollei vadonatúj felsőkategóriás fényképezőgépe igen komoly optikai zoommal rendelkezik.

Szponzorált hirdetések

A német Rollei a berlini IFA 2012 szakkiállításon állítja ki vadonatúj digitális fényképezőgépeit, melyek közül egyértelműen a Rollei Powerflex 360 rendelkezik a legnagyobb tudással. A bridge kategóriás újdonság egyik legfontosabb jellemzője nem más, mint a harminchatszoros nagyításra képes objektív. Jó hír, hogy a gyártó nemcsak a nagy tele állásról, hanem a korrekt nagylátószögről sem feledkezett meg, ugyanis a fókusztávolság 22,5 és 810 milliméter között állítható.


A kategóriaátlagnak megfelelő méretű, 1/2,3 colos képérzékelő 18 millió képpontot számlál és egyenesen a Sony-tól érkezett. A 111x126,5x88 milliméter méretű készülék harminchárom gyári témabeállítással rendelkezik, ezenkívül pedig a HDR üzemmód és a panorámakép funkció sem hiányzik a fedélzetről. Szólnunk kell továbbá a fejlett optikai képstabilizátorról, a 3 colos képátlójú TFT LCD-ről, illetve a Full HD felbontású (30 fps ) videófelvevőről.

A fekete színben készülő Rollei Powerflex 360 forgalmazása novemberben fog megkezdődni, még pedig mintegy 370 eurós (105 ezer forint) áron.

Szponzorált hirdetések

8x-os zoomos új kompakt fényképezőgép

Egy fotómasina azoknak, akik a kompakt kialakítást és az átlagnál nagyobb optikai zoomot tartják a legfontosabbnak.

8x-os zoomos új kompakt fényképezőgép
8x-os zoomos új kompakt fényképezőgép

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "36x-os zoomos új csúcsmodell" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál