A kamera, ami mindent kibír

László Ferenc - 2012. július 28. | 12:30

A JVC legújabb digitális kameráján öles felirat hirdeti: "QUAD PROOF", de vajon mit takar ez?

Szponzorált hirdetések

A Quad Proof természetesen nem arra utal, hogy ez a kis készség minden további nélkül túlél egy quad motoros túrát, noha egyébként egy ilyen kis kiruccanás tényleg meg sem kottyanna neki. Az elnevezés ehelyett onnan ered, hogy a JVC GC-XA1 Adixxion négyféle terhelésre lett méretezve: simán elviseli, ha 5 méter mélyen vízbe merítjük, ha 2 méter magasról véletlenül leejtjük, ha komoly porterhelésnek tesszük, illetve, ha jéghidegben használjuk.


A rendkívül kompakt kialakítású és alacsony tömegű kamera révén a mai elvárásoknak megfelelően Full HD felbontású és 30 képkocka/másodperc sebességű videófelvételek készíthetők, ezenkívül pedig az 5 megapixeles felbontásban történő fotózásnak sincs akadálya. Említést érdemel továbbá az 5x-ös digitális zoom, a digitális képstabilizátor, az 1,5 colos kijelző, az időzítő funkció, a HDMI-kimenet, az integrált Wi-Fi kontroller, illetve az SD/SDHC/SDXC kompatibilitás. A JVC GC-XA1 Adixxion ára 350 dollár, vagyis átszámítva mintegy 85 ezer forint.

Szponzorált hirdetések

Strapabíró Sony Xperia érkezik

A japán gyártó legfrissebb újdonsága kifejezetten az aktív életstílust folytatók igényeit szem előtt tartva lett kifejlesztve.

Strapabíró Sony Xperia érkezik
Strapabíró Sony Xperia érkezik

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
strapabíró
kamera
JVC
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "A kamera, ami mindent kibír" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál